Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Stále by se mi šiknul booking cashback kód, kdybyste měl někdo navíc, pošlete mi ho, prosím, do správy nebo na petraserik96@gmail.com, budu Vám moc moc vděčnej, děkuju :)
Má jednu dobu chodily dvakrát měsíčně. V polovině případů jsem je taky posílala do sz, těm co měli víc než 1 komentář. Ale prý je nějaký problém se zprávami...
Zprávy jdou, ale jen přes klasiku PC. Bohužel jiná varianta je pro CL crew neřešitelný problém několik let, takže přes mobil nereálné. Je smutné sledovat, jak veřejně nabídnuté kody zmizí bez poděkování kolikrát u lidí, kteří ani nejsou registrováni na CL a pouze nahlédnou na forum. Proto nabízím jen přes SZ, tak alespon skončí ve zdejší komunitě.
Ahoj, mám tu kodík od Bookingu. Promo kódu vyprší platnost za 6 dní. Rezervujte ještě dnes a získejte zpět 10 % (až 2 500 Kč) z ceny rezervace v podobě kreditů po skončení pobytu. Platí do 18.7., první kdo napíše do SZ je jeho.
Ahoj, mám tu kodík od Bookingu. Promo kódu vyprší platnost za 6 dní. Rezervujte ještě dnes a získejte zpět 10 % (až 2 500 Kč) z ceny rezervace v podobě kreditů po skončení pobytu. Platí do 18.7., první kdo napíše do SZ je jeho.
Bohužel mi nejde napsat vám zprávu. Kdyby byl ještě kód volný,prosím na l.uxie@seznam.cz. Děkuji!
f.hadrava napsal(a):