Booking 10% cash back
Mám teď info, že můj kód nakonec nebyl použitý. Vzhledem k platnosti asi jen do půlnoci ho dám sem: SCBTRW9KMA
Ahojte, nemal by niekto ešte nevyužitý kód? Poprosím do súkromnej správy.
Vopred ďakujem :)
Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):@Domi4
registrace kvůli kódu :D
Stálé je to lepé než na tajňáka použit a ani o tom nenapsat...
Kdo chce kód platný dnes do půlnoci nechť pošle SZ. Prioritně zašlu někomu webově staršímu či někomu s příspěvky.
Ahoj všem, nenašel by se prosím někdo s kódem, který nevyužije a rád se podělí? Budu moc vděčný. Děkuji
Zkusil jsem a píše mi to, že platnost kódu vypršela :( každopádně děkuji.
Jestli by byl někdo tak hodný a poslal mi do SZ, budu moc rád. Děkuji předem.
Ahoj,
kdyby měl náhodou někdo cashback kód k využití navíc, budu vděčný a ujmu se ho 😅. Zrovna chci bookovat dražší ubytko. Díky moc 🤘
Každopádně ještě dotaz - tyto kódy Vám chodí přímo od bookingu? Celkem tam mám dlouhou historii, Genius 3 už x let, jeden čas opravdu využívané xkrát za měsíc a snad nikdy mi kód nepřišel.
Mějte se a užívejte léto 😎
Kódy chodí od booking.com, ale nepochopil jsem dle jakého klíče ty kódy rozesílají. Jedno vím jistě, nikdy mi ten kód nedojde v čase platby dražšího ubytování :-)
Ahoj, prosím, neměl by někdo slevový kód na booking? Až mi příjde, taky se podělím. Děkuju moc, prosím kdyžtak do zprávy :)
Ahoj, tak zkouším poslední šanci na dnesní rezervaci, zda má někdo kód navíc, budu vděčný, když by mi ho poslal do zprávy. 🎉👌Kdyby mi někdy přišel, klidně vrátim, ale popravdě mi nikdy nepřišel 😅 sorry za spam po dvou dnech, ale přijde mi, že vždy se zadaří poslednímu 😁 dík moc, mějte se 🖐