Booking 10% cash back
Ahojte, mam otazku. Pokial zadam cashback kod ale nastavim platbu dajmetomu az o mesiac, nestrati ten kod platnost? Alebo to treba zaplatit radsej hned? Diky
Ahoj, kód platí po celou dobu rezervace. Je jedno, jestli zaplatíš hned, nebo za měsíc, nebo až v ubytování. Důležité je provést včas tu rezervaci.
Ahoj všichni. Nemá někdo ze zdejších aktivních uživatelů platný kód pro další aktivní uživatelku - mne? ;) (nikdy mi ho booking neposlal).
Mandre napsal(a):Jde Vam kombinovat nekomu kod zaroven s cashbackem od napr. Erste nebo CSOB? Mam dojem, ze to tu nekdo psal, ze mu to funguje. Ja teda pokud jdu pres jejich odkazy, tak tam rdek pro promokod chybi. A + kdyz jdu pres CSOB Mastercard, tak po prihlaseni mi i ta jejich sleva az 10% zmizi, takze to lze vyuzit jen bez prihlaseni do uctu, coz nechapu, jak se pak spravuje rezervace, kdyz to neni rezervace pres ucet v bookingu🤦♀️🤷.
Ahoj, mne funguje cez Erste cez odkaz cez appku 4% cashback + promo kod od booking 10% mozes zadat az uplne na konci tesne pred platenim, policko tam je (viď. foto), aspon teda u mna..takto robim kazdu jednu rezervaciu a uz ich bolo viac 🙂
Já tam pole na slevový kód někdy mám a někdy nemám, někdy fungovala zároveň i sleva přes link od ČSOB a příště nefungovala... Žije si to vlastním životem..
ahoj, nemá pro mě někdo kód? Svého dalšího dám také zpět do skupiny. děkuji a přeji hezký víkend
Mám kódík do 2.9., napište mi sz, z telefonu to klasicky nejde... pouze pro aktivní členy fóra ;-)
Ohledně použití 10 % zpět v kreditech a cashbacku od Erste se mi možnost zadání promo kódu zobrazuje až v posledním kroku při platbě, a to i s možností cashbacku. Občas se ale musím přes George proklikávat vícekrát, protože mi stále vyskakují Mapy.cz. Ale ještě se mi nestalo že bych tam možnost zadat promo vůbec neměl.
Možná už je použitý, ale na zaslání přes SZ nebyla reakce a aplikace hlásí, že stále platí do půlnoci, tak můžete někdo zkusit: FQKMPPAFP6
@Libor_S Už je použitý a info žádné. Asi opět nějaký kolemjdoucí... Kdyby náhodou měl někdo volný, prosím o zaslání, mám v merku ubytování za 35 tisíc a to už by bylo poznat.
Dobrý den všem, měl by někdo kodik co nepoužije? Moc prosím za SZ aby zase nebyl už pouzity:)
Děkuji Jirka
Kód nad 50 eur, bohužel máme levnější ubytko, bohudík pro vás :)
WDX93Q26H4
Platí do dneška.