Booking 10% cash back
Dobrý den, prosím prosím o slevový kupón na e-mail najkerr@gmail.com, děkuji moc, jste hodní
Mám kód do půlnoci, jestli si někdo chce pohrát, tak je .1822AA8P6
(Tu . musíš něčím nahradit)
Ber nebo nech být, nezkoušej přemluvit, ať pošlu komplet a nestěžuj si, že to nemáš na stříbrným podnosu.
Jestli využiješ, tak to aspoň napiš, ať se další nesnaží zbytečně.
Ahojte, párkrát už mi tady někdo kód daroval a teď přišel konečně i mně, když ho zrovna nepotřebuju. Takže rád pošlu, jestli někdo potřebuje 🙂
Danny.709 napsal(a):Předpokládám, že využito. Dvakrát jsem prošel celou abecedu vč. numerických znaků.
Pořád funguje, teď jsem to testoval. Na prvním místě je písmeno, ne číslo. Pro info - je jedno, jestli je velký nebo malý.
Mám dva kódy do dnešní půlnoci. Pošlu prvním dvěma s alespoň deseti příspěvky, co napíšou zprávu.
Nemenil Booking podminky 10% cashback kodu? Respektive pestrost variant?
Vzdy jsem zil v presvedceni, ze platnost napr. do 8. rijna znamena do 7. rijna 23:59:59. Podminky moc necetl, bud hned po nabidce vyuzil, nebo poslal do obehu zde na CL.
Posledni kod ma ovsem uvedenou platnost prave 8. rijna, ale v blizsim popisu podminek je do 23:59:59 tohoto dne, ne dne drivejsiho.
Kod predtim mel dokonce platnost snad 14 dnu.
Od Karla to nevyšlo, takže prosím jinou dobrou duši s nevyužitelným kodem. Předem moc díky.
Dosel mi dalsi, tak ti ho posilam pres SZ.
Pokud uz jsi mezitim vyuzil od nekoho jineho, dej mi vedet, at muj kod nepropadne a muze ho vyuzit nekdo jiny.
Pripadne ho tady nasdilej ty.
Nabídka kódu na 10 % ( max 2 500Kč) platný do 11.10.24 .
7KD1W42BFH
Potvrďte zde prosím jeho využití .
Nabídka kódu na 10 % ( max 2 500Kč) platný do 8.10.24 .
6C7VCRAZB3
Potvrďte zde prosím jeho využití .
Potvrzuji, co píše Karel. V mailu je platnost do dnes, ale teď jsem to zkoušel a stále platí, takže se to nejspíš změnilo. Mám tedy ještě jeden do půlnoci, takže kdo má zájem napište.
Edit - udáno