Booking 10% cash back
Edit: využito
Nabízím opět kod na 10%, platný do 21.11. (tedy spíše do dnešní půlnoci).
Klasicky aktivnímu členovi přes SZ.
Udáno
Ahoj nabízím volný kód na booking platný do 21.11.2024 , takže dnes jde ještě využít.Kdyztak do zpráv 😉
Ahoj,
mám jeden volný kód na 10%, platný ještě dva dny.
Zájemci pište do SZ.
EDIT: využito pro uživatele AlenaZ
Jenom pro zajimavost, ted mi funguje cashback pres VISA odkaz ve vysi tez 10% a platba az na miste, ne pri rezervaci jako s kody.
Y48BVXUVEG, platný do dneška, nad 110$, kdyby se někomu hodilo :) jen prosím napište, pokud využijete
Mandre napsal(a):Jenom pro zajimavost, ted mi funguje cashback pres VISA odkaz ve vysi tez 10% a platba az na miste, ne pri rezervaci jako s kody.
Funguje to teď i přes odkaz u MC kreditky v aplikaci ČSOB. Sleva 5-10% u všech 3 ubyt. co jsem bookoval, jde to kombinovat se slevovým kódem. Fungovalo to i u ubyt. s platbou až na místě.
Je zajímave, že ja tam pres ten odkaz z CSOB nemela nikdy poličko, kam vložit kod a když jsem se prihlasila na svuj ucet u bookingu, tak ta sleva pres CSOB zase uplně zmizela, byla tam jen bez prihlaseni se.
A taky asi zaleži, co to je za kod. Ja ted mela kod, kde v podminkach bylo vyložene napsano, že plati pri platbe predem, což u ubytek s vyhradne platbou na miste, nejde logicky použit, protože to nejde jak zaplatit pres booking. A vyloženě u tech ostatnich tam psalo, že cashback se uplatni jen pri platbe predem, tak nevim.
Zjevně nějak změnili fungování Bookingu přes odkaz ČSOB. Dřív to bylo prakticky nepoužitelné, teď to fungovalo dobře, tak jak jsem psal.
Tohle by mělo fungovat při platbě MC kartou:
https://sp.booking.com/gating/au...xwjvqunH8m
Up to 10% cashback to wallet.
Booking period: Now to 31 December 2024
Stay period: Now to 30 June 2025
Platí do 26.11.2024 :
RGZBNCVRM1
- Pro získání této odměny je nutné vytvořit jednu rezervaci v hodnotě minimálně € 50
- Maximální výše odměny je € 100
- Tento kód lze uplatnit jen jednou
- Kód je třeba uplatnit před dokončením rezervace a nelze ho uplatnit na existující rezervace zpětně
- Odměna bude vyplacena do Booking.com Peněženky v podobě kreditů na cestování
- Kredity na cestování obdržíte do své Peněženky přibližně dva týdny po odjezdu z ubytování
- Platnost kreditů na cestování bude 1 rok ode dne, kdy je obdržíte do své Peněženky
Dekuji Brouku😉.. tento kod prosel i na rezervaci s platbou az na miste. Tzn. ruzne kody, ruzne podminky uplatneni.
Nicmene, proc to mne osobne nejede pres CSOB MC resim prez centrum pomoci bookingu😉, to jsme zvedavi.
Ahoj všichni, nemá prosím někdo přebytečný kód? Mně ho nikdy booking neposlal :D, nevím čím jsem si to zasloužila.
Ahoj, nemá někdo volný kód? Na oplátku mohu nabídnout jízdenku zdarma na vnitrostátní linky Flixbus po ČR. Díky.
EDIT: Stále sháním.
Hezky den, mate prosím někdo kód? Byla bych moc vděčná, dávala jsem tady již víckrát a momentálně by se mi dost hodil.
moc dekuji
hezký adventni vecer cestovatele
kdyby mel nekdo volny kod slevu rad bych vyuzil
dekuji Tomas (i klidne na email kocist@seznam.cz)