Booking 10% cash back
Ahojte ak by mal niekto kodik budem rad...
p.s nejak by sme sa aj € dohodli napr...
vlado81@centrum.sk
Dakujem
Kód na 10% do peňaženky platný dnes do polnoci pošlem prvému, kto mi napíše SS.
Kód už nie je k dispozícii
Hezky den, mate prosím někdo platný kód? Moc dekuji, momentálně by se mi dost hodil. Protože ubytování jsou na poslední chvíli dost drahé :((
Ahoj, nemá prosím niekto kód, ktorý nevyužije? Potrebujem dnes urobit rezerváciu vo vyššej hodnote. Prosím zaslať do SZ alebo na email:lojae@pobox.sk
ďakujem
Ako pripadnú protislužbu ponúkam bezplatné vystavenie: 2 x jednosmerný lístok na trase BA -VIE letisko alebo opačne autobusovou spoločnosťou Slovak lines (možná rôzna kombinácia, napr. pre dve osoby 1 x jednosmerný, alebo pre jednu osobu tam a späť lístok) , alebo recipročne nasledovný booking (potom, ako ho obdržím).
Skuste najpr pozriet cez stranku visa ci vam to dava rovnaku sumu + cashback rovno bez toho aby ste museli pouzit kodik. Jedina podmienka je platba visa kartou. Teraz som tak napr v Albansku sice to bolo tusim 8% ale zo 750€ aj tak super a nemusite pouzit ani kodik.
"Skuste najprv pozrieť cez stranku visa ci vam to dava rovnaku sumu + cashback .................."
ďakujem za info, ale pre mňa cenovo nepoužitelné.
Teraz uz tu visu zmenili co som kukal.
Uz to nejde cez appku len cez web a treba tam dat kod VISABKNG
Inokedy som klikol, dalo ma to do appky a hned tam ta zlava bola a obcas to islo kombinovat aj s 10%kodom od bookingu
Visa: https://sp.booking.com/index.cs....id=2393080
Mastercard: https://sp.booking.com/index.en....id=2393117
Zkontrolujte ale i cenu bez těchto prokliků, někdy bývá cena navýšená a sleva tak veškerá žádná.
Vždycky je dobré zkontrolovat cenu na webu v PC i v app. v mobilu, bez prokliku i s proklikem apod. Booking umí s cenami kouzlit... Pak může někdy nastat to známé nechci slevu zadarmo.
Pro jistotu - proklik přes MC nebo VISu už pak nenabízí možnost přidat promo kód, takže to vychází pak skoro šul nul.
Skor by ma zaujimalo ci je cena rovnaka cez visa/ mastercard alebo treba v buducnosti skusat oba varianty?
Ešte donedávna išla VISA aj MasterCard otvoriť aj v ich appke, tam boli zas iné ceny ako cez prehliadač, aktuálne to nejde. Otvoriť tam ale ide Miles&More alebo FlyingBlue ale zas to neviem odstrániť, aby mi to automaticky nedávalo cez ich ref
Ahoj cestovatelé,
Kód na 10% do peněženky platný do dnešní půlnoci pošlu nejrychlejší/mu registrované/mu která/ý pošle zprávu do SZ.
Již to není aktuální, kód odeslán.
Tiez mam jeden volny kod ktory nevyuzijem, platny do 11.12, ak by niekto mal zaujem napise SZ poslem...
Edit: poslané....
Edit: již neplatné
10% discount do 12. (tedy 11.) prosince
Opet pres SZ, opet aktivnimu clenu fora.
divan napsal(a):[citace="Mandre"]
Jenom pro zajimavost, ted mi funguje cashback pres VISA odkaz ve vysi tez 10% a platba az na miste, ne pri rezervaci jako s kody.
Funguje to teď i přes odkaz u MC kreditky v aplikaci ČSOB. Sleva 5-10% u všech 3 ubyt. co jsem bookoval, jde to kombinovat se slevovým kódem. Fungovalo to i u ubyt. s platbou až na místě.
[/citace]
To je zajímavé, mívala jsem to tam dřív a zrovna před 14 dny jsem řešila to samé a už tam nebyla sleva ale jakoby kupóny na příští pobyt a stalo se dokonce to že se přes odkaz ČSOB ceny bookingu zvedly! Ano zvedly oproti mym genius acount přes mobil. Takže já jsem byla zklamaná a vzala jsem ubytování mimo jejich slevu”
Mě slevy přes MC link z aplikace ČSOB dlouho nefungovaly. Před pár týdny mi fungovaly výborně, jak jsem popisoval v citaci výše. A před pár dny zase přestaly fungovat.
Že sleva u Bookingu není vždycky sleva a že s tím často kouzlí je běžné, píšu o tom o několik příspěvků výše...
Krásný den,
kdyby měl 10% cashback navíc, budu vděčná. Jednu dobu mi chodili často, tak jsem je sem dávala, ale už bohužel nechodí.
Mockrát děkuji.