Booking 10% cash back
Mě slevy přes MC link z aplikace ČSOB dlouho nefungovaly. Před pár týdny mi fungovaly výborně, jak jsem popisoval v citaci výše. A před pár dny zase přestaly fungovat.
Že sleva u Bookingu není vždycky sleva a že s tím často kouzlí je běžné, píšu o tom o několik příspěvků výše...
Krásný den,
kdyby měl 10% cashback navíc, budu vděčná. Jednu dobu mi chodili často, tak jsem je sem dávala, ale už bohužel nechodí.
Mockrát děkuji.
Platí do 15.12.2024
URH8DA6K5D
Nějak jsem přehlédl, že dorazil, nyní přišla, připomínka, že ještě nebyl využit....
michalkovix napsal(a):Mam kód, jestli má někdo zájem a využije
Omlouvám se, už jsem.ho nasdilel.
ahoj,nema niekto volny kod,mam ubytko vo vyssej cene tak by mi to pomohlo ....ak mozem poprosit do sukr.spravy ....dakujem velmi pekne
Kto chce kód na 10% do kreditu platný dnes do polnoci nech pošle SS, prvý ho dostane.
Edit Kód už odoslaný fevlandovi
ahoj, pokud by měl někdo volný booking kod, teď by mi to velmi pohodlo, děkuju! (prosím do SZ)
neměl by někdo ještě jeden, ideálně do soukromé zprávy, teď by se mi to moc hodilo! děkuju
Zdravím, poptávám volný kod na Booking cashback, ideálně do zprávy, děkuji a hezký den všem :-)
Mají vždycky kódy vždy omezení maximálně 100 € nebo to někdy je 10% prostě klidně z vyšší částky?:)
Zdravím, stále poptávám volný kod na Booking cashback, ideálně do zprávy, děkuji a hezký den všem :-)
Prosím o slevu na booking, mohu nabídnout 800 Kč slevu na Pelikan na zpáteční letenku.
Nejlépe do sz děkuji za ochotu již sem zde taky několik kódů daroval ale když potřebuji zrovna já tak nikde nikdo.
Ahoj cestovatelé,
Kód na 10% do peněženky platný do půlnoci 29/12 pošlu nejrychlejší/mu registrované/mu která/ý pošle zprávu do SZ.
Již to není aktuální.