Booking 10% cash back
trangi napsal(a):Ahoj, mám Genius 3, ubytovávám se už dva měsíce každý den a žádné kódy mi nechodí. Jak to? Chodí mi leda 5% na půjčení auta od mapy.cz. Tak co, jak to chodí?
Nijak, už se to tady řešilo. ;) Navíc, proč by Ti posílali kódy, když se pěkně vzorně pořád ubytováváš? :D
Nemáte někdo slevový kód? Poslala by mi ho nějaká dobrá duše do soukromé zprávy? Za odměnu pošlu Kohuke🇪🇪🇪🇪🇪🇪
Kod prosim jeste, pokud mate nekdo navic, kdyztak napisu sz. Wizz zase v noci caroval s letenkama😇….diky moc.
Ahojte, taky bych moc moc chtěla poprosit jestli by byl někdo ochoten se podělit s nevyužitým kódem do SZ.
Kodaňské ceny jsou docela psycho :)
Převeliké díkyyy
Michaelo, zrovna v jinem vlákně byla akce na kupony od AO Hotels, v Kodani tam akorát mají pobočku. Za 1000 Kč/1 noc/2osoby je na hlavní město Dánska moc dobrá cena.
@romancient Díky moc za tip, jen tentokrát jsem bohužel mimořádně vázaná na konkrétní ubytko, které bych si skrz cenu nikdy sama nevybrala :D
Tak se to snažím ostrouhat co nejvíc aspoň takto.
Kto chce kód na 10% do kreditu nech pošle SS, platný je do 11.1. /čiže asi dnes do polnoci/
Kód má Vlado81, ostatní nabudúce
Ahoj, už jsem zde pár kódu rozdala a zrovna, když by se mi nějaký hodil, tak žádný nepřišel... Neměla by nějaká hodná duše k dispozici nějaký? Samozřejmostí oplatím, jen co budu moct :) nejlépe do zpráv prosím
Kto chce kód na 10% do kreditu nech pošle SS, platný je do 14.1. /čiže asi dnes do polnoci/. Prvý ho dostane.
Edit: má ho Bača, ostatní niekedy nabudúce
Edit: jiz neaktualni
10% cashback do dnesni pulnoci
Podminka: alespon 100+ reakci
Vice pres SZ
Zdravím,veľmi ale že veľmi pekne by som chcel poprosiť ak by niekto mal kodik. Ďakujem moc moc krát :)
Ahoj, neměl by někdo jeden kód navíc? Potřebovala bych rezervovat ubytování v NYC, tak by se hodil. Moc díky :) (do zpráv prosím)