Booking 10% cash back
Ahoj cestovatelé, měl byste někdo prosím Vás volný kód do SZ? Pošlu za odměnu 300 kč na Váš účet.
Díky moc, Martin
Ahojte, ak by mal niekto volny kupon, mohli by ste pls. poslat do sukromnej spravy? Vopred dakujem :)
Ahoj, kdyby měl někdo prosím kód, který nevyužije, byla bych moc vděčná, moc ráda někdy zase oplatím :) nejlépe do sz
Ahoj, připojuji se prosím pokud má někdo volný kód tak prosím do SZ, potrebuju jen jednu velkou rezervaci:)
Děkuji Jirka
Kto chce kód na 10% do kreditu nech pošle SS, platný je dnes do polnoci. Prvý ho dostane.
Edit: Kód už poslaný
Ahoj, někdo prosím kód co teď nevyužije? :) Prosím do zprávy, použiji jej hned. Děkuji mnohokrát.
Přišla bída na kozáky a pro změnu uvítám cashback kód já.
Pokud někomu nadbývá, prosím do SZ.
Děkuji.
Hezký den kdyby byl nějaký volný kód prosím do zprávy nebo na email kocist@seznam.cz. Děkuji
Dobrý den, nemá náhodou někdo jeden kód navíc? Platný klidně jen do dnešní půlnoci. Díky 🙂
Ahoj, nema někdo prosím kód? Před 1-2 měsíci jsem já sám nasdilel 2x, proto budu moc vděčný. Když tak do SZ. Děkuji moc
Zdravím, tady mám kód platný do konce dne 28.02. Pokud ho použijete, napište dole nebo dejte ❤️ na tento příspěvek, aby ostatní věděli, že už neplatí. Dík.
PYG2H92MYM