Booking 10% cash back
Dobrý den,
nemel by někdo, prosím, kód na cashback, který nevyužije? Prosím kdyžtak do zprávy.
Moc děkuji. :)
Bacha na to, co jsem četl, tak kód platný do např. 21.8. znamená, že je platný do 20.8. 23.59h.
Pokud je to jinak, tak mě vyveďte z omylu.
Už po 17 minutách fuč. Kdyby ten, kdo to využil, alespoň napsal. 😁
Stále tedy sháním.
Děkuji. :)
CestovatelX napsal(a):Bacha na to, co jsem četl, tak kód platný do např. 21.8. znamená, že je platný do 20.8. 23.59h.
Pokud je to jinak, tak mě vyveďte z omylu.
Je to pravda, osobne vyzkouseno uz vicekrat.
Ahoj, moc prosím, kdyby měl někdo ještě kod, o zaslání do SZ, rodiče měli na zítra objednané přes booking ubytování u Baltu a teď o půlnoci jim přišlo storno, prý kvůli vadné kanalizaci. Na help lince nám to 3x položili, potřebujeme něco objednat, a vše je teď už skoro za dvojnásobek, což nevíme, jestli booking proplatí
Ahojte ak by som mohol poprosiť niekto kupón do SZ ? Ak nevyuzijes bol by som veľmi vďačný. Na oplátku keď budem mat ja a nevyuzijem ozvem sa ti ako prvému. Ďakujem
Keď je niekto hnilý sa registrovať alebo napísať, že využil, ďalšie kódy už nebudem pridávať. Kto kód potrebuje, nech si sem napíše a keď budem mať, rád pošlem. Momentálne mám úrodné obdobie s cca 2 kódmi týždenne.
Mě by se taky jeden přidal, ale nemám šanci hrát zdejší loterii. Na to nemám čas. Kdyby ale někdo poslal do SZ, tak rozhodně poděkuji...
Naco zverejnovat kody verejne? Staci ked drzitel kodu da echo, clovek mu napise a nasledne prispevok zmaze.
Ahoj cestovatelé. Nemáte, prosím, k dispozici volný slevový kód na booking.com? Pokud jste ochotni poskytnout, prosím o zaslání na tel. 724 644 206. Předem děkuji. Tomáš.