Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Pro získání této odměny je nutné vytvořit jednu rezervaci v hodnotě minimálně 1 200 Kč • Maximální výše odměny je 2 500 Kč • Tento kód lze uplatnit jen jednou • Kód je třeba uplatnit před dokončením rezervace a nelze ho uplatnit na existující rezervace zpětně • Odměna bude vyplacena do Booking.com Peněženky v podobě kreditů na cestování • Kredity na cestování obdržíte do své Peněženky přibližně dva týdny po odjezdu z ubytování • Tato nabídka končí 6. srpna 2025
štědrost bookingu nezná mezí, známému poslal kód na 5%, ale nikdo z nás nemá příležitost využít. Je to krásných 5% a minimální cena rezervace je 2500 Kč. Poslední možnost uplatnění je zítra 5.8. Takže neváhejte... EXC2B4QDYL
Přehled odměn najdete ve svém profilu v sekciMůj účet > Odměny a peněženka > Aktivita > Aktivita v Odměnách a peněžence > Očekávané . Po rozkliknutí jednotlivých rezervací je u každé z nich uvedena výše odměny, pokud byl u dané rezervace využit kód na odměnu.
@Vladimír38 : tak nevím, jestli to funguje. Udělal jsem rezervaci, zadaná karta Mastercard, ale žádné kredity se v potvrzení rezervace neobjevily. Při předchozích rezervacích překlikem z KK ČSOB po potvrzení rezervace byly...
vzdycky se mi zobrazuji uz v prubehu rezervace, kdyz to nevidim, nefunguje to…. nektere odkazy zlobi anebo casem prestanou fungovat a je potreba hledat jiny. Mne treba csob nefungoval nikdy. Tenhle odkaz mi to zobrazuje.
@Vladimír38 : tak nevím, jestli to funguje. Udělal jsem rezervaci, zadaná karta Mastercard, ale žádné kredity se v potvrzení rezervace neobjevily. Při předchozích rezervacích překlikem z KK ČSOB po potvrzení rezervace byly...
Mně to v aplikaci funguje. Jen je potřeba dávat pozor, jestli už v původní ceně (bez použití odkazu) nebyla zahrnuta sleva ‚Booking platí‘. V takovém případě může být cena s odkazem vyšší než bez něj.
Tak jsem to vyzkoušel a skutečně to nefunguje s "booking platí". Akorát to u mě dělá rozdíl cca -4 Eura v neprospěch "booking platí", takže spíš využiji rovnou nižší platbu, než ten bonus do budoucna.
Ahoj lidé dobří. Vždy jste mi tu pomohli,tak opět prosím o kód na booking. Alespoň těch 10% ale nepohrdnu ani 15% 🤭 Jestli mi někdy nějaký taky přijde,tak to ráda oplatím. Díky!