Booking 10% cash back
Ahoj, našel by se někdo s kódem na booking? Čeká mě větší rezervace, tak by se kód hodil :)
Jak to, že ti to pořád chodí, mě ještě nikdy nic. Ale kdybys měla i v říjnu, tak bych si napsal...
12% do 12.8. pro alespoň rok aktivního člena do SZ. Min hodnota rezervace 2500 Kc.
Edit: posláno Audit.
Ahoj, kdyby měl někdo platný kód pro člena, který není nově zaregistrovaný a pár kódu už taky rozdal, tak prosím o zaslání do soukromé zprávy. Děkuji
Nemáte kódík pro kolegyni? Chystá se v 5 lidech na týden do Chorvatska, tak se ji snažím přimluvit. Ideálně do SZ. Děkuji moc.
Prosím, měl byste někdo kód, který nevyužijete? Mně kódy vůbec nechodí, za celou jejich existenci jsem dostala dva 🤷♀️a z toho jeden rozdala😊 Teď se chystám rezervovat pobyt na Havaji, jaké jsou tam ceny myslím není potřeba zmiňovat.
Kdyby se zde někdo našel, prosím do SZ.
Ahoj, prosím pěkně, pokud by měl někdo volný kód, který nevyužije, ráda se ho ujmu pro nadcházející rezervaci. Předem mockrát díky 🙂
kdo shání booking, tak zkuste na webu zlevni.to, hodně lidí tam nabízí booking výměnou za jinou slevu.
a taky naopak, pokud potřebujete slevu do nějakého obchodu a máte booking, tak stopro pochodíte 👍
Ahoj.
Nějakou záhadou mi přišel kód. Pokud někdo z aktivních uživatelů využije budu rád. Předpokládám, že najdu info “použito”.