Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Zdravím,

jelikož budu kupovat ubytko pro vícero lidí na vícero dní, vyplatilo by se mi získat booking kód případně i za drobnou úplatu.

Snad nebudu porušovat pravidla, ale odměna za jeden pohled do emailu je jistá. 

Předem děkuji za snahu 😊

0 Citovat

Ahoj, neměl by někdo prosím kód, který nevyužije? Ráda pak nasdílím svůj, je mi jasné, že až si vše na dovolenou zarezervuji, tak mi dorazí 🙈

0 Citovat

BVQPKVHMHS do dnešní půlnoci

0 Citovat

Dik

0 Citovat

Mám 10% nad 2500 Kč do dnešní půlnoci. Kdo má zrovna něco v košíku, ozvěte se.

Udáno.

1 Citovat

Ahoj, chystám se na rezervaci a budu moc vděčná za kód. Klidně do zprávy. Předem díky :) M.

0 Citovat

7YH8L4M5BN do 17.září

1 Citovat

@FilipZeVsi Moc díky, uplatněno 🙂

0 Citovat

Zrovna jsem se vrátil z dovolený a booking mi poslal kód na 10% cashback max cashback do 2500 kč. Dám aktivnímu uživateli do SZ.

update: zamluveno

0 Citovat

Poslana SZ:)

0 Citovat

Daruji kód na Booking na 10% cashback, platný do dnešní půlnoci, nestihnu už využít. NX8UEY7PGQ

0 Citovat

Kód na 10 % platný do 15. 9., aktivnímu uživateli fóra do zprávy. 

EDIT: zasláno. A propos, rok mi nepřišel kód žádný, poté, co jsem v rychlém sledu zrušil tři rezervace na Bookingu s odůvodněním "vybral jsem si ubytování jinde", přišly mi tři během deseti dnů.

2 Citovat

K2NFGD8NCT do dnešní půlnoci...

0 Citovat

Dekuji vyuzito

0 Citovat

GPYB8ZPNN3 platí do dnešní půlnoci 

0 Citovat

Daruji 6EDQQLNB9T - do 1. října

1 Citovat

MCR96UVAGA

končí 19.9.

0 Citovat

Pokud chce nekdo ze stalych clenu kod, ozvete se do SZ. V podminkach pisou platnost az do 5.rijna 

edit: odeslano

1 Citovat

Ahojte posielam kód na 10% platný do dnešnej polnoci. Mal som v pláne využiť, ale nestíham sa k tomu dostať, tak snáď niekto využijete :-)

TYBVAUV6AG

1 Citovat

GP2SUNMV4Z do dnešní půlnoci...

1 Citovat

RSK7DRY1RY  plati do 23.9. min spend 50e

3 Citovat

Vyuzil jsem kod booking od misog, vse se tvarilo ze je akceptovan, nicmene na potvrzeni rezervace odmena neni nikde uvedena, tak se to nekde ztratilo? Prosim o radu, jestli byl tedy mnou pouzit? Dekuji

0 Citovat

fronhof napsal(a):

Vyuzil jsem kod booking od misog, vse se tvarilo ze je akceptovan, nicmene na potvrzeni rezervace odmena neni nikde uvedena, tak se to nekde ztratilo? Prosim o radu, jestli byl tedy mnou pouzit? Dekuji

Presne to se deje mne poslednich par tydnu. Stejne je to s cashbackem CSOB. Zatim jsem neprisel na to, co s tim...

0 Citovat

fronhof napsal(a):

Podivej se do penezenky, pokud je, tak je odmena zapsana v - aktivita v odmenach- ocekavane. Je taky mozne, ze nekdo s tebou kod o par vterin pouzil a tim padem uz tobe neprosel.

0 Citovat

Chce někdo kód do dnešní půlnoci?

1