Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Je to občas boj no:))

0 Citovat

přestaňte žebrat, buď někdo kód má a dá ho nebo ne. nesmyslný nový příspěvky

3 Citovat

Wau:))

0 Citovat

Žebráci vole vy všichni!!(Já také) Přestat!!

0 Citovat

A mate někdo ten kód nebo ne.kdyžtak do sz.diky moc

0 Citovat

Kódy mi vůbec nechodí, tak teď jsem vzal ubytko zase přes British Airways s 6 avios za utracenou libru.

0 Citovat

A fakt nemůže nikdo poslat do SZ. Ani ti zde "dlouho sloužící"? Ale chápu, že je jednodušší to písnout jen tak, tady...

0 Citovat

Obvykle posílám do SZ, ale někdy se mi stane, že kód věnuji na poslední chvíli + k tomu zrovna z nějakého důvodu nemám vůbec čas sledovat jestli mi někdo poslal SZ... A tak ho sem dám přímo.

0 Citovat

Já, kdybych nevyužil, tak pošlu jakkoliv. Ale já ho ještě nikdy nedostal :):):)

0 Citovat

Posílají kódy a ještě dostanou vynadáno, že to sem dávají... 😁

5 Citovat

Tak jim nenadávej...

0 Citovat

Njn. Nevděk světem vládne... nedávno jsem poslal do SZ kód jednomu dlouholetému členovi a ten nenapsal ani  dík  po obdržení kódu. To pak člověka trochu přechází chuť na "dobročinnost"...

1 Citovat

Já s radosti příjmu každý kód co mi někdo pošle a kdybych nevyužil tak znám lidí s CL kterým to přepošlu a voucher určitě nepropadně. A umím také děkovat! (a žebrat)

0 Citovat

tady by mělo být jen zveřejnění kódu a děkuju. žebrání patří do centra Prahy!

0 Citovat

Myslím ze bych to nechal na každém z nas. Když ho potrebuju tak se zeptám zda ho někdo ma;)mam pres booking ročně 60-80 noci, proc nevyužít toho ze mam díky tomu rocne tyden bydlení zdarna:)

1 Citovat

bugr napsal(a):

tady by mělo být jen zveřejnění kódu a děkuju. žebrání patří do centra Prahy!

Tak se na toto vlákno prostě nedívej. 

Ty jsi zase spamoval s dotazy na pravidla vstupu do salonku, než by sis vlákno přečetl a našel odpověď. Dokola tam přemýšlel jestli se dostatečně vyspíš a stihneš salonek v SHJ... A pročíst si podmínky loungkey můžeš též. 

5 Citovat

Ahoj, dávám k dispozici 10% na booking. Platí do konce dneška. Rychlejší vyhrává.

EDIT: Voucher věnován

1 Citovat

Ahoj. Kdyby někdo měl volnou slevu 10% budu moc rád za zaslání do PM. Využiji na prodloužený víkend v Jerevanu pro 6 lidí. Díky

EDIT: Děkuji cestovateli Shinoda

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

Tak se na toto vlákno prostě nedívej. 

Ty jsi zase spamoval s dotazy na pravidla vstupu do salonku, než by sis vlákno přečetl a našel odpověď. Dokola tam přemýšlel jestli se dostatečně vyspíš a stihneš salonek v SHJ... A pročíst si podmínky loungkey můžeš též. 

jakože dotaz je spamování? Tak to můžeme zavřít všechny diskuze protože všechno lze asi někde dohledat. Mě šlo o to abych to tu zbytečně nemusel kontrolovat když novým příspěvkem je žebrání.

0 Citovat

ale tohle vlákno je právě na to žebrání

buď sem lidi dávají kódy, nebo nabízejí poslání kódu do SZ, nebo o kódy žebrají, proto to tady je

4 Citovat

@bugr

Dotaz na promo kód ve skupině booking cashback je žebrání?

A zrovna toto vlákno bych nezavíral, protože aktivní kódy nelze dohledat...

Poskoč si...

1 Citovat

Ale dnes by se mi sakra hodil. Poslední den na platbu...

0 Citovat

K tomu "žebrání": pokud mám volný kód, dám ho automaticky sem. A pokud kód nemám, tak ani kdyby zde o něj prosilo 10 lidí, dát ho sem jaksi nemůžu... Předpokládám, že stejně to maji i ostatní, kteří sem kódy dávají. Ale třeba se pletu...

2 Citovat

divan / bugr: Já na to automaticky nemyslím, ale když tu někdo “žebrá”, tak mi to tím připomene, podívám se do mailu, jestli tam kód je. Takže i to “žebrání” smysl má….

0 Citovat

ok, každý na to máme svůj názor.

ale mám dotaz, pokud někdo ten kód využije je menší šance že dostanu další? Protože po posledním nepoužitém kódu mi přišel docela brzo další. Jinými slovy jestli rozdáváním kódů člověk nepoškozuje sám sebe.

0