Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
divan / bugr: Já na to automaticky nemyslím, ale když tu někdo “žebrá”, tak mi to tím připomene, podívám se do mailu, jestli tam kód je. Takže i to “žebrání” smysl má….
ale mám dotaz, pokud někdo ten kód využije je menší šance že dostanu další? Protože po posledním nepoužitém kódu mi přišel docela brzo další. Jinými slovy jestli rozdáváním kódů člověk nepoškozuje sám sebe.
Určitě se využitím kódů někým jiným nesníží pravděpodobnost získání dalšího. Ty mi chodily jeden čas v pravidelných intervalech a někomu jsem je vždy poslal. Pak zas dlouho nechodily, pak zas chodily a teď zas už dlouho nechodí. Jak to tu pozoruju u jiných nabízejících, připadá mi, že to mají podobně.
Asi pred rokom začali kamarátke chodiť kódy na booking každých pár týždňov. Časť kódov použila ona a známi v jej okolí, časť kódov sa posunula cez net ďalej (pár som ich dával aj sem). Určite bol využitý každý jeden a kódy pravidelne chodili ďalej, trvalo to pár mesiacov. Takže použitie kódu (aspoň v jej prípade) určite neznižovalo šancu získať ďalší, skôr naopak, mal som dojem ako keby každé použitie znamenalo to, že o pár dní príde ďalší kód.
Keď sme tak uvažovali, čo bolo dôvodom toho pármesačného návalu kódov, neprišli sme na nič. Booking konto používala menej často, mala tak 1-2 pobyty ročne, nič zvláštne nerobila...
Já mám účet na Bookingu 20 let, Genius 2. Každý rok 2-3 rezervace. Kód ani jeden. Manželce jsem zřídil účet cca před 5 lety. Ani jedna rezervace, ani jeden kód. Tak kdo to rozklíčuje...
když rezervuju často tak mi nepřišel kód několik let, teď jsem poslední ubytování řešil na přímo, možná půl roku jsem booking nepoužil a najednou dvakrát voucher během měsíce. tak to asi nějakou logiku má.
Jinak mám genius 3 ale k čemu to je čert, teď hotel v Bangkoku o 160 BHT dražší než na stránce hotelu.
Já mám účet na Bookingu 20 let, Genius 2. Každý rok 2-3 rezervace. Kód ani jeden. Manželce jsem zřídil účet cca před 5 lety. Ani jedna rezervace, ani jeden kód. Tak kdo to rozklíčuje...
Booking využívám prakticky stejně často, rezervace 2-4/rok, genius 2, asi 6 let. Že posílaj kódy sem se dozvěděl až letos v létě, když mi poslali na 12%.. akorát mi to nejak zapadlo v mailech a když jsem ho pak chtěl po čase využít na hotel už to nešlo..tak sem to objednal bez kodu za plnou, ale málem to vyhral Trip, jen neměli v nabídce hotel co sem chtěl..
No, příště to sem klidne hodim, když nebudu potřebovat (o vlákně jsem nevěděl.)
Ahoj. Dříve, když jsem udělal pár rezervaci do roka, tak mě chodil jeden kód za druhým. Teď když dělám rezervace hodně často a takřka pravidelně, nechodí mi už asi dva roky ani jeden
Pokud vám kódy nechodí, zkontrolujte si nastavení souhlasů s marketingovými akcemi. Těch x let, co jsem to neměl zapnuté, a přes genius 3, ani jeden kód. Po aktivaci už mi kódy chodí. Nezaznamenal jsem ani nějaké spamování ze strany Bookingu, takže za mě ok.