Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

@bugr

Udělej na to výzkum...

1 Citovat

Určitě se využitím kódů někým jiným nesníží pravděpodobnost získání dalšího. Ty mi chodily jeden čas v pravidelných intervalech a někomu jsem je vždy poslal. Pak zas dlouho nechodily, pak zas chodily a teď zas už dlouho nechodí. Jak to tu pozoruju u jiných nabízejících, připadá mi, že to mají podobně.

1 Citovat

Asi pred rokom začali kamarátke chodiť kódy na booking každých pár týždňov. Časť kódov použila ona a známi v jej okolí, časť kódov sa posunula cez net ďalej (pár som ich dával aj sem). Určite bol využitý každý jeden a kódy pravidelne chodili ďalej, trvalo to pár mesiacov. Takže použitie kódu (aspoň v jej prípade) určite neznižovalo šancu získať ďalší, skôr naopak, mal som dojem ako keby každé použitie znamenalo to, že o pár dní príde ďalší kód.

Keď sme tak uvažovali, čo bolo dôvodom toho pármesačného návalu kódov, neprišli sme na nič. Booking konto používala menej často, mala tak 1-2 pobyty ročne, nič zvláštne nerobila...

0 Citovat

Já mám účet na Bookingu 20 let, Genius 2. Každý rok 2-3 rezervace. Kód ani jeden. Manželce jsem zřídil účet cca před 5 lety. Ani jedna rezervace, ani jeden kód. Tak kdo to rozklíčuje...

0 Citovat

když rezervuju často tak mi nepřišel kód několik let, teď jsem poslední ubytování řešil na přímo, možná půl roku jsem booking nepoužil a najednou dvakrát voucher během měsíce. tak to asi nějakou logiku má.

Jinak mám genius 3 ale k čemu to je čert, teď hotel v Bangkoku o 160 BHT dražší než na stránce hotelu.

1 Citovat

tramin napsal(a):

Já mám účet na Bookingu 20 let, Genius 2. Každý rok 2-3 rezervace. Kód ani jeden. Manželce jsem zřídil účet cca před 5 lety. Ani jedna rezervace, ani jeden kód. Tak kdo to rozklíčuje...

Booking využívám prakticky stejně často, rezervace 2-4/rok, genius 2, asi 6 let. Že posílaj kódy sem se dozvěděl až letos v létě, když mi poslali na 12%.. akorát mi to nejak zapadlo v mailech a když jsem ho pak chtěl po čase využít na hotel už to nešlo..tak sem to objednal bez kodu za plnou, ale málem to vyhral Trip, jen neměli v nabídce hotel co sem chtěl..

No, příště to sem klidne hodim, když nebudu potřebovat (o vlákně jsem nevěděl.)

0 Citovat

Mě stále ještě nikdy nepřišel, nic ve spamu. Prostě nikdy. Asi dělám moc rezervací. Genius 3, celou dobu co to zavedli

0 Citovat

Ahoj. Dříve, když jsem udělal pár rezervaci do roka, tak mě chodil jeden kód za druhým. Teď když dělám rezervace hodně často a takřka pravidelně, nechodí mi už asi dva roky ani jeden

0 Citovat

-10% M9DYS35GS2

do dnešní půlnoci 

1 Citovat

-10 % ZB4C1PY5NM

do dnešní půlnoci

1 Citovat

Kód 10% pre AKTÍVNEHO člena. Platnosť do polnoci.

Pošlite sukr. správu.

edit: kód odoslaný

0 Citovat

XBAEA7CUKS do dnešní půlnoci...

0 Citovat

Nabízím 10% kód do zítřejší půlnoci

pryč

0 Citovat

Pokud vám kódy nechodí, zkontrolujte si nastavení souhlasů s marketingovými akcemi. Těch x let, co jsem to neměl zapnuté, a přes genius 3, ani jeden kód. Po aktivaci už mi kódy chodí. Nezaznamenal jsem ani nějaké spamování ze strany Bookingu, takže za mě ok. 

1 Citovat

Ahoj, pokud by někdo měl kód navíc, budu moc rád za sdílení

0 Citovat

10% do dnešní půlnoci. 

R4AC1EGE9K

0 Citovat

Kdyby někdo měl, využiju

0 Citovat

Posílám do SZ

1 Citovat

Ahoj, kdyby měl ještě někdo kód, byl bych moc rád. Děkuji za ochotu. 

0 Citovat

Petr St napsal(a):

10% do dnešní půlnoci. 

R4AC1EGE9K

Bohužel nefungoval, asi byl někdo rychlejší

0 Citovat

Aktivnímu členovi kód 10 % do SZ. Platnost končí 3. listopadu.

EDIT: kód poslán.

0 Citovat

Vďaka :) 

1 Citovat

10% do dnešní půlnoci.

img-5b8a962fd24e-1.jpg
img-709ad3f7c693-1.jpg

1 Citovat

Neměl by prosím ještě někdo volný kód, děkuji. 

0 Citovat

VP92FG6DGZ platný do 4.11.

0