Booking 10% cash back
Jeden dotaz k booking kódům. Při zrušení rezervace, kde byl využit kredit z kódu mi Booking vrátil tento kredit zpět do peněženky. Stalo se to někomu? Já si nepamatuji, že bych něco takového v minulosti měl.
jo jo to se mi parkrat taky stalo, nevim zda predtim to nefungovalo, ale treba posledni rok uz jsem to vyuzil xkrat..
Je pro mne docela divné, že jsem udělal objednávku, kde jsem vložil kód, platba měla budoucí termín. Před zaplacením jsem zrušil objednávku a dostal jsem ten kredit do peněženky.
Upgrade - po projetí několika objednávek jsem zjistil, že u této objednávky byla použitá odměna a ta mi byla vrácena. V tom množství už ztrácím přehled...
Ahoj. Kdyby měl někdo volný kod, prosím o zaslání do SZ. Dík předem
Poděkování pro - Iva Kuthan
Ahoj, jestli můžu, poprosil bych o volný kód na booking - mužů nabídnout slevu na Datart 200 Kč, Baťa 500 Kč... Děkuji
Krasne svatky vsem, nema nekdo pls jeste 1 kod na booking cashback? Kdyztak prosim do zpravy, dekuju moc
Zdravím, tentokrát bych naopak potřebovala kód já (zrušili nám na poslední chvíli ubytko a na Vánoce v Karibiku moc budget ubytování nečekaně na poslední chvíli není 🫤..) nezbyl někomu kód od Ježíška? Děkuju a klidné svátky všem
Přes booking. Jenže oni z té platformy zmizeli a v okolí jsou teď prakticky jenom rezorty za 60k+ na noc, takže bookingu se moc nechce nám něco zařídit, když naše rezervace byla asi tak za 3k na noc, což chápu. Zatím je plán spát v autě, ale spolucestující má skoro dva metry a máme auto velikosti dámský kabelky,tak to bude celkem výzva 😀
Ahoj, jestli můžu, poprosil bych o volný kód na booking - mužů nabídnout slevu na Datart 200 Kč, Datart 50% na nádobí Tefal, Baťa 100 Kč+500 Kč... Děkuji
Ahoj, kdyby dneska měl někdo k mání kód, budu za něj rád, mám vybráno ubytko jen booknout, díky moc!
Dobrý den, pokud byste měli někdo volný kód na Booking a byli byste ochotní mi ho darovat, budu moc ráda. Děkuji.
Ahoj, v prosinci mi 4x přišel kód a nasdílel jsem ho, protože jsem neměl kam jet, teď už mám ale kód nikde :-) Tak pokud mi ho někdo pošle, tak budu rád. :-D Díky
poděkování- lucii.cr
Ahoj.
Hodil by se mi taky jeden kod, neprebyva nekomu navic, co momentalne nevyuzije? Diky moc.