Booking 10% cash back
Děkuji za názor, já Vám ho neberu, ale opravdu nevím co bych ve vláknu na Booking cashback měla psát jiného aby to mělo nějakou hodnotu pro Vás. Booking mě letos nějak z kódů vynechal, takže bohužel i kdybych nějaký nepotřebovala, tak nemohu darovat, jestli Vám jde o tohle.
Navíc nevidím na aktualizaci poptávky nic špatného, líná huba holý neštěstí :-)
Ale spešl pro Vás hazím vtip, ať mi vzroste přidaná hodnota tady, lepší karmě zdar!
Letí dva piloti v dopravním letadle a ten starší se najednou otočí na mladého kopilota a povídá:
„Hele, já mám dneska takový divný tušení. Vsadím se, že ti za chvíli dám jednu těžkou otázku z nouzových postupů a ty ji zkazíš.“ Kopilot se ohradí: „Ale prosím tě, naučil jsem se nazpaměť celou příručku! Zeptej se na cokoliv.“ Kapitán se zamyslí a říká: „Dobrá. Co uděláš jako první, když ti na přístrojové desce zhasnou úplně všechny obrazovky, vysadí oba motory, přestaneme odpovídat věži a k tomu nám začne hořet pravé křídlo?“ Kopilot se na něj vyděšeně podívá, potí se až na zátylku, zběsile listuje manuálem a koktá: „Ehm... počkej... kde to v té příručce je...?“ Kapitán se klidně opře a odpoví: „Vidíš? A přesně proto říkám, že to zkazíš. Jako první máš totiž vytáhnout z kapsy mobil a začít to natáčet na TikTok!“
prisel desatej 12% do 3.8. ale u toho minulyho nekdo psal ze uz je vazanej na mail.. nic takovyho tam sice nepisou, ale muze byt. Kdyby nekdo zkousel, napiste jestli fungoval:
PH5H2WARRP
VeronikaP. napsal(a):Děkuji za názor, já Vám ho neberu, ale opravdu nevím co bych ve vláknu na Booking cashback měla psát jiného aby to mělo nějakou hodnotu pro Vás. Booking mě letos nějak z kódů vynechal, takže bohužel i kdybych nějaký nepotřebovala, tak nemohu darovat, jestli Vám jde o tohle.
Navíc nevidím na aktualizaci poptávky nic špatného, líná huba holý neštěstí :-)
To je v pohodě, že si někdo napíše poptávku o kód, ale u vás je to "skoro každý den" a všichni čtoucí vědí, že poptáváte. Tou přidanou hodnotou jsem myslel Vaše příspěvky na CL, ne ve vlákně Booking. Nechci vyvolávat konflikt, ale jen napsat svůj úhel pohledu.
to all:
pokud vám ještě nedošlo, že uživatelé typu VeronikaP., Jorgus a ještě tady dalších takových roboticky se opakujících s těmi kupóny pak dál kšeftují, tak se příště nad tím zamyslete, než budete tyto darmožrouty a jejich podnikání (v cestovním ruchu) tímto stylem podporovat. Je pak smutné, že když to tady dáme např. uživateli VeronikaP najevo, že už to jaksi přehání, tak je ještě povrchně ironická a zároveň vysmívající se místní komunitě.
Urcite:)kazdy měsíc jedu do zahraničí, viz napr. (https://www.instagram.com/jorgus...0dzE1aA==)
PS. Ty deti a ostatní opravdu nejsou klienti CK:))
Ahoj. Mám do dneška 12% zpět. Posílám jen registrovaným. Tak kdo bude chtít, tak napište do SZ.
Nemá prosím někdo kód nevázaný na mail? Budu zítra objednávat ubytování ve Skotsku. Kdyžtak prosím zprávu, děkuji :)