Zdravím, chceme v půlce října na pár dní na Sicílii (případně Sardinii) - Palermo nebo Catania (případně Alghero). Které místo byste doporučili nejvíc? Dá se v té době ještě koupat v moři? Chceme relaxovat, podívat se po okolí na nějaký výlet, užít si dobré jídlo a pití... :) Předem moc děkuju a budu ráda i za nějaké konkrétní tipy na ubytování/podniky/zajímavá místa... :)  .

Sicílie (případně Sardinie) v říjnu

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Zdravím, chceme v půlce října na pár dní na Sicílii (případně Sardinii) - Palermo nebo Catania (případně Alghero). Které místo byste doporučili nejvíc? Dá se v té době ještě koupat v moři? Chceme relaxovat, podívat se po okolí na nějaký výlet, užít si dobré jídlo a pití... :) Předem moc děkuju a budu ráda i za nějaké konkrétní tipy na ubytování/podniky/zajímavá místa... :)

0

Myslim,ze rijen je spis na tu Sicilii  ´V obou mistech jsem byl na Sardinii dvakrat ,ale tak pozde ne  Z hlediska levne letenky to asi vyjde na stejno ,jak Alghero tak Sicilie se da letet, navic na sklonku sezony ,levne  Na Sicilii jsme byli v prvni  polovine rijna na vylety je to dobre jak Pelermo tak Catania ,Etna , Liparske ostrovy  Sardinni jih neznam jen sever navic v cervnu 
Ubytovani pres booking.com 

1 Citovat

Na Sicílii jsem byla třikrát a vždy v říjnu. Na koupání to bylo vždy, ale počasí může být nevyzpytatelné. Bývá víc přeháněk a na Etně už může být sníh. Na pobřeží ale bude příjemně. 

1
2 reakce