Trochu se nám protáhne pobyt v Jížní Koreji a chtěli bychom využít volné dny k výstupu na horu Cheonwangbong (NP Jirisan). Jde jen o nějakých 35 km v průběhu 3-4 dnů. Podle grafů a vzdáleností se mi nezdá, že by to měl být kdovíjaký výkon, ale narážím na cestopisy a rady ostatním, kde se trek označuje jako náročný s potřebou plného vybavení. Našel by se někdo, kdo tam byl a mohl by objektivně říct, jak náročné to bylo? Kromě toho bychom určitě využili nějaký ten shelter, tím se dostávám k hlavní otázce. Budeme tam až začátkem října, venku už bude vcelku zima, ale bude zima i vevnitř v ubytovně? Topí se tam? Spácáky údajně nejsou potřeba, ale nerad bych 2-3 noci mrzl v horách.  .

Jirisan - procházka nebo náročný trek?

Založil ve fóru Tipy na ubytování

0 reakcí

Trochu se nám protáhne pobyt v Jížní Koreji a chtěli bychom využít volné dny k výstupu na horu Cheonwangbong (NP Jirisan). Jde jen o nějakých 35 km v průběhu 3-4 dnů. Podle grafů a vzdáleností se mi nezdá, že by to měl být kdovíjaký výkon, ale narážím na cestopisy a rady ostatním, kde se trek označuje jako náročný s potřebou plného vybavení. Našel by se někdo, kdo tam byl a mohl by objektivně říct, jak náročné to bylo?

Kromě toho bychom určitě využili nějaký ten shelter, tím se dostávám k hlavní otázce. Budeme tam až začátkem října, venku už bude vcelku zima, ale bude zima i vevnitř v ubytovně? Topí se tam? Spácáky údajně nejsou potřeba, ale nerad bych 2-3 noci mrzl v horách.

0
0 reakcí