20.-23.10.2022 se bude opet po letech konat na brnenskem vystavisti veletrh cestovniho ruchu GO & Regiontour. (pokud nekdo ma promo kod pro nakup vstupenky, muze zaslat). Uvidime, jaky tedy bude. Letos v kvetnu v Bratislave byl oproti drivejsim rocnikum pomerne maly a slaby a v breznu v Praze trochu vetsi. Jinak na rok 2023 uz jsou znamy terminy, a to v polovine brezna 2023 HolidayWorld Praha, stejne tak pro FerienMesse Wien (ten byl zatim nejrozsahlejsi a nejzajimavejsi)  .

Veletrhy cestovniho ruchu

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

19 reakcí

20.-23.10.2022 se bude opet po letech konat na brnenskem vystavisti veletrh cestovniho ruchu GO & Regiontour. (pokud nekdo ma promo kod pro nakup vstupenky, muze zaslat).

Uvidime, jaky tedy bude. Letos v kvetnu v Bratislave byl oproti drivejsim rocnikum pomerne maly a slaby a v breznu v Praze trochu vetsi. Jinak na rok 2023 uz jsou znamy terminy, a to v polovine brezna 2023 HolidayWorld Praha, stejne tak pro FerienMesse Wien (ten byl zatim nejrozsahlejsi a nejzajimavejsi)

0

Ahoj Jakube, pokud někomu pomůže a je to ono - volné vstupenky na veletrh, pro jejichž získání postupujte následovně: jděte na stránky www.caravaning-brno.cz , klikněte na banner "REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ", vyberte veletrh podle pozvánky, poté zadejte promo kód SJ4EWD964N, vyplňte zobrazený formulář a odešlete, Po registraci Vám pořadatel veletrhu emailem zašle voucher ve formátu PDF, který si vytiskněte. PDF s nárokem na vstup zdarma pak použijte na turniketech u vstupu na veletrh. Bezplatný vstup na veletrh lze uplatnit i v případě PDF uloženého v mobilním zařízení

0 Citovat

Díky, Petře. S takovou mimojiné i na Caravaning nakouknu. Jistě na nacházejících veletrzích bude několik cestovních zajímavostí, sem tam nějaká soutěž ...

0 Citovat

Poradatel i vystavovatele se snazi, nicmene veletrh GO&Regiontour (skoro nezaplneny 1 pavilon) pusobil ponekud mensi nez pred covidovymi roky. Lze projit i do hodiny. Zato onen Caravaning obsadil 2 velke pavilony.

0 Citovat

Březen pomalu klepe na dveře a vypadá to, že se rozjíždí i letošní veletržní sezóna:

3.- 4.3.    Ostrava ... Dovolená 2023

17.-19.3. Praha ... Holiday World 2023

16.-19.3. Vídeň ... Ferien-Messe 2023

1 Citovat

Tak schválně, jestli někdo z chacharů byl na veletrhu Dovolená na výstavišti Černá Louka v Moravské Ostravě? Jaké to bylo? Celkem prima nebo dost malé? 

Teď o víkendu se nám kryje Vídeň a Praha. Kampak zamíříte?! 🤔

0 Citovat

Já si počkám (dlouho ještě) na CMT Stuttgart a případně taky Caravan Salon Düsseldorf. Přeci jen důchod se blíží a už bude na čase pořídit si nějaký campervan nebo tak něco.

0 Citovat

Tak karavany jsi mel vcetne lodi i uplynuly vikend v Praze v PVA Letnany. Oproti tomu ve Vidni na Messe bylo krome cestovniho ruchu zastoupeno bydleni.

Kdybych oba letostni veletrhy cestovniho ruchu porovnal, opet byla tradicne rozsahlejsi a zajimavejsi Viden, i kdyz i v Praze to bylo relativne celkem pestry.

Zrejme po covidovem pustu se propagace mist, regionu, sluzeb, atd. poradne rozjizdi. Krome informaci o ruznych destinacich nechybely snad nejzdrarilejsi ochutnavky regionalnich vin a dalsich pochutin za poslednich par let.

0 Citovat

Za mesic 2.-5.11.2023 se v Brne opet kona veletrh GO&Regiontour. (Kdyby nekdo mel promo kod pro ziskani vstupenky, muze zaslat). 

Uvidime, jestli bude letos trochu vice okazaly nebo opet mini.

 

0 Citovat

Zitra jiz zacina veletrh GO&Regiontour Brno 2023 (snad stale existuje i levnejsi moznost jej navstivit presmyckou pres Caravaning Brno 2023).

0 Citovat

Nahodou nekdo typ, kde ziskat volnou vstupenku na Holiday World Praha 15.-17.3.??

0 Citovat

@Mandre - zkus přihlášení k newsletteru některých vystavovatelů, občas posílají volné vstupenky. Jinak vstupenka na Holiday World neopravňuje ke vstupu na festival Kolem světa, ale to asi víš...

1 Citovat

Přesně tak, veletržní sezóna je právě v plném proudu! Minulý víkend byl prý největší veletrh v Berlíně, ten nadcházející budou veletrhy v Praze i ve Vídni.

@Mandre - cestu k volňáskovi ti pošlu SZ.

 

1 Citovat

Dik

0 Citovat

Jsem na cestách a z mobilu nelze zaslat CL SZ. Tak buď až ve středu nebo pošlu na email.

0 Citovat

Tak na mail: mandre.cze@gmail.com, dik.

0 Citovat

Březen už je v plném proudu a noříme se do letošní veletržní atmosféry v blízkých městech:

15.-17.3. Praha ... HolidayWorld & RegionWorld 2024

14.-17.3. Vídeň ... Ferien-Messe 2024

Minulé víkendy se konaly i další veletrhy, údajně obrovský ITB 2024 v Berlíně  a menší Dovolená 2024 v Ostravě  . Navštívili jste, eventuálně jaké byly?

0 Citovat

@Jakub Langer - cestu k volňáskovi na souběžně konaný festival Kolem světa náhodou neznáš?;)

0 Citovat

Zřejmě je na tento festival Kolem Světa separátní vstupné.

Volňásky fungují zřejmě jen na HolidayWorld & RegionWorld, For Caravan, For Boat.

0 Citovat

jj, vstupenka na HolidayWorld na festival Kolem světa neplatí, to mám vyzkoušeno.

0
19 reakcí