Dobrý den vespolek, chtěl bych s (dvěma pětiletými) dětmi vyrazit v listopadu někam k moři, aby se ještě  trochu pocachtaly, když jsme to přes rok nestihli. Ty jižní lokality moc neznám, byl jsem jen na Kanárech, tak ideálně někam jinam. Co jsem tak pogůglil, v Evropě to už moc na koupání nebude (?), z "kontitentální" Afriky mám respekt, co se bezpečnosti týče (možná jen vidlákovské stereotypické předsudky?) tak mě napadly Kapverdské ostrovy. Ale vůbec netuším, jak baby-friendly to tam je. Ten výlet má být hlavně pro ně. Dokáže mi někdo poradit? Díky moc. P. S. Nejspíš dávám dotaz do špatné přihrádky, ale nedokázal jsem identifikovat vhodnější.  .

Kam s dětmi k moři v listopadu?

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

9 reakcí

Dobrý den vespolek,

chtěl bych s (dvěma pětiletými) dětmi vyrazit v listopadu někam k moři, aby se ještě  trochu pocachtaly, když jsme to přes rok nestihli. Ty jižní lokality moc neznám, byl jsem jen na Kanárech, tak ideálně někam jinam. Co jsem tak pogůglil, v Evropě to už moc na koupání nebude (?), z "kontitentální" Afriky mám respekt, co se bezpečnosti týče (možná jen vidlákovské stereotypické předsudky?) tak mě napadly Kapverdské ostrovy. Ale vůbec netuším, jak baby-friendly to tam je. Ten výlet má být hlavně pro ně.

Dokáže mi někdo poradit? Díky moc.

P. S. Nejspíš dávám dotaz do špatné přihrádky, ale nedokázal jsem identifikovat vhodnější.

0

Co Kypr, Turecko, Izrael?

0 Citovat

Díky. Když pro mě to jsou hrozně abstraktní pojmy. Zkoušel jsem si udělat představu na základě pogůglení recenzí, ale buď neumím hledat, nebo mám smůlu na recenzenty, co se jen chtějí pochlubit, že někam vyrazili.

0 Citovat

Co nějaký resort s aquaparkem v Egyptě či Emirátech?

1 Citovat

Když je to pro děti, tak Kanáry - co na tom, že jsi tam byl... Jinak Kapverdy jsou taky baby-friendly, ale je to kousek dál. Africký kontinent (Egypt, Tunisko, Maroko...) nechceš... jižní Evropa už pro děti asi bude chladná, tak možná ještě Malta nebo Sicílie. Anebo Jordánsko - Aqaba.  

1 Citovat

U

0 Citovat

Ahoj,

není to sice moje vlastní zkušenost, ale kamarádka strávila 2x 14 dní v listopadu na Kypru a vždycky bylo krásně a dalo se koupat. Naopak vlastní zkušenost mám z výše zmíněné Sicílie - byli jsme tam posledních 10 dní v říjnu a bylo ještě teplo, koupat se taky dalo, ale několikrát pršelo, počasí bylo hodně proměnlivé. Jinak bych doporučila taky Kanáry, ostrovů je více, každý má jiné kouzlo...

0 Citovat

Larnaca na Kypru - dobře a rychle dostupná, levná, bezpečná, hic tam není, ale moře momentálně teplejší než Kanáry/Madeira/Maroko. 

0 Citovat

Dubaj. Je tam teplo a Legoland Waterpark a normální Legoland a Šmoulí vesnice a další (https://www.dubaiparksandresorts.com/en), takže děti se vyřádí i jinak než na pláži. Ověřeno s dítětem stejného věku :-)

Kapverdy jsou oceán, bývají tam dost velké vlny a proudy (i když ne všude), pro menší děti a plácání se na pláži jsou nicméně z mého pohledu lepší destinace.

2 Citovat

OK. Díky moc všem za rady! Jste skvělí :)

0
9 reakcí