Ahoj, resime ted zajezd do Egypta. Jsme od Brna. Nemate zkusenosti s cestovkama z Rakouska s odletama z Vidne? Je cena nejak znatelne mensi? Vyplati se? Diky za postrehy.  .

Zkusenosti s rakouskymi cestovkami

Založil ve fóru Zájezdy s CK

3 reakce

Ahoj, resime ted zajezd do Egypta. Jsme od Brna. Nemate zkusenosti s cestovkama z Rakouska s odletama z Vidne? Je cena nejak znatelne mensi? Vyplati se? Diky za postrehy.

0

Dá se, ale obecně jsou Němci levnější. Co se týče Rakouska, tak jsme byli 2x, ale ani jednou z Vídně. Ta byla vždy dražší.

1 Citovat

Jezdíme pravidelně mnoho let Marsa Alam ( lepší šnorchl, klid, tepleji oproti Hurghada a okolí ) a v posledních letech vychází výrazně lépe konglomerát Exim, Blue style a Fischer + Čedok s odlety i Brno a Ostrava. Ještě v době covidu byla super i Itaka z Katowic ( po dálnici je to kousek a levné parkovné ). Pokud se vám nechce hledat, je možno využít agentury, především v rámci LM máme vyzkoušeny super ceny, např. na FB mrkněte na Monika Siegelová ( nejen Turecko bez obav a bez cenzury ), je to pouze tip na základě osobní zkušenosti, ne reklama :-)

0 Citovat

Diky. Jj, Blue Style mame v zaloze. A idealne bychom se chteli podivat nekam do Abu Dabbab :) Zajimaly me prave ty alternativy...

0
3 reakce