Ahoj všichni,  Obracím se na Vás s prosbou vyplnění krátkého dotazníku. Jsem student magisterského studia Panevropské univerzity, fakulty Vysoká škola obchodní v Praze. V rámci mé diplomové práce, která je na téma Vliv Bookingu, Airbnb, Tripadvisor a dalších gigantů na destinační marketing, proto se na Vás obracím s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku. Dotazník jsem vypracoval na platformě Google Forms, nachází se na tomto odkazu:   https://forms.gle/hdDcnfRxKADnixvX8 Předem děkuji za vyplnění s pozdravem a přáním hezkého dne  .

Dotazník k DP

Založil ve fóru Tipy na ubytování

3 reakce

Ahoj všichni, 

Obracím se na Vás s prosbou vyplnění krátkého dotazníku.

Jsem student magisterského studia Panevropské univerzity, fakulty Vysoká škola obchodní v Praze. V rámci mé diplomové práce, která je na téma Vliv Bookingu, Airbnb, Tripadvisor a dalších gigantů na destinační marketing, proto se na Vás obracím s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku. Dotazník jsem vypracoval na platformě Google Forms, nachází se na tomto odkazu:  

https://forms.gle/hdDcnfRxKADnixvX8

Předem děkuji za vyplnění s pozdravem a přáním hezkého dne

0

Tak jestli je toto součástí diplomové práce, tak jsme na tom s úrovní vysokých škol mnohem hůře, než jsem si byl ochoten přiznat. Tohle je dotazník spokojenosti s jednotlivými službami a to ještě hodně mizerný. O destinačnim marketingu tam není nic. Smazat a kompletně předělat, hrůza.

5 Citovat

No, to je pravda.  S destinačním marketingem to nesouvisí v podstatě nijak. Dám to svým studentům jako odstrašující příklad.

Na druhou stranu chápu, že nějak se ta diplomka vyrobit musí...

2 Citovat

On i ten vedouci diplomove prace je zrejme kvalitni.

0
3 reakce