Dobrý den, má někdo zkušenost s cestovní kanceláří LMX Touristik? Máme koupený zájezd od Invie s touto cestovkou. Dozvěděla jsem se, že se stává, že když odlétáte z destinace domů, že nedostanete informace kdy vás odvezou na letiště, protože jim Invia nepředá kontakt na Vás. Proto by mě zajímala zkušenost s touto cestovkou. Děkuji Lenka  .

Cestovní kancelář LMX Touristik

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

5 reakcí

Dobrý den, má někdo zkušenost s cestovní kanceláří LMX Touristik? Máme koupený zájezd od Invie s touto cestovkou. Dozvěděla jsem se, že se stává, že když odlétáte z destinace domů, že nedostanete informace kdy vás odvezou na letiště, protože jim Invia nepředá kontakt na Vás. Proto by mě zajímala zkušenost s touto cestovkou.

Děkuji Lenka

0

Podle recenzí bych do toho nešel. 2,3 z 5 je zoufale málo.

0 Citovat

Toho transferu se nebojte. Když Vás povezou z letiště, tak Vás odvezou i zpět. Info bude na recepci nebo v té knize od CK. Kontakt na delegáta taky, takže hotel Vám transfer kdyžtak zjistí. 

0 Citovat

Nebylo by lepší si zjišťovat zkušenosti a recenze ještě PŘED nákupem zájezdu?

5 Citovat

Kolegyne si koupily taky pres invii zajezd do Egypta s nejakou nemeckou cestovkou (nevim jakou). Vybraly si hotel 5 km od letiste Marsa Alam. Krome mizerne komunikace si nepohlidaly i destinaci priletu. Letely do Hurghady a do Marsy prejizdely. Stesky, ze byly uvedeny v omyl jim byly prd platne.

0 Citovat

LMX je lowcost CK, taký balíčkomat služieb - letenky+transfer+hotel a staraj sa. Ak nenastanú problémy, tak OK, ak nastanú, tak problém sa im dovolať. V prípade problémov so spiatočným transferom /veľmi časté/ preto kontaktujte deň vopred miestnu agentúru na čísle uvedenom na vouchery k transferu /ak nebudú časy na recepcii, knihe, či doručené na izbu/.

Transfery sú vždy zabezpečené, no často nie je zabezpečené oznámenie ich času klientom.

0
5 reakcí