letet s cetovkou nebo letenka + ubytovani pres airbnb - spojené arabské emiráty
Přesně tak... Kamarádi se mě pořád ptají jak najít levnou letenku tam a tam a tehdy a tehdy... Jakej je ten můj hack...
A ono je to fakt jenom o tom koupit to hned a ne se týden rozmýšlet...
TomAJerry napsal(a):hmm, koukam porad na pelikana jestli se neco nenajde >] treba cestujlevne najde neco super na ten termin jeste
Takze uz ted mam shánět letenky na léto jo ?
na leto mam koupene v lednu, neco uz mam od lonskeho leta😂
Přesně tak, na léto nejpozději v lednu, ale obvykle kupuji v srpnu až říjnu na další červenec.
Třeba teď sháním letenky na prosinec.
No, já nevím, jak je to s plážemi nebo cenami v KSA, ale třeba jen vízum stojí cca 3500,-.
Ok, my sice nejezdíme víckrát za rok do stejné země, ale určitě na to kouknu, zajímavý tip. Díky
@TomAJerry
Na http://www.rudolfreisen.cz/ máte nabídku na ten Váš termín, týdenní dovolená s odlety z Vídně do SAE s polopenzí od 765 EUR / osoba a All in od 1004 EUR / osoba.
Můžete si tam libovolně vyhledávat. Je to česká CA, která prodává německé CK a mám s nimi velmi dobré zkušenosti. U jiných českých CA, které prodávají německé zájezdy nekupuji, protože nikdy nemají takovou nabídku ani cenu.
Jj, KSA je Saúdská Arábie a Beáta doporučuje pobyt u Rudého moře (tak nějak naproti Marsy), ale netuším, jestli jsou tam nějaká ubytování u moře apod. Ale mohlo by to být krásné.
JanaV _1
Dobré ráno tak jsem se včera koukal na http://www.rudolfreisen.cz/ no myslím že nabídka je stejná jako na dovolena.cz. Saudskou Arábii jsem nikde jako zajezd neviděl. Jinak udělám to asi následovně, pokud nebude, řekněme 6 března nějaká super nabídka na letenku nebo zájezd tak kupujeme klasiku Egypt marsa, tam sz myslím že je tolik nabídek ze cena se zvyšovat nebude.
Lol tak jsem nasel s wizzair primy let od ctvrtka do ctvrtka letenky pro jednoho za cca 6 tisic do abu dhabi pro dva pokoj 4 nebo 5 hvezd za 15 tisic bez stravy. >]
To není špatné, ono to sice po započítání kufru (pokud berete), transferu, jídla a pití vyjde na nějakých cca 23-25K na osobu, podle útraty, plus to auto a pojištění, ale teď to asi levněji nekoupíte. Myslela jsem, že nemůžete od čtvrtka do čtvrtka, kvůli přítelkyni ve školství.
No, a tak, koupil jste to?
To má bohužel Kajman pravdu, já už nikdy do Wizz nejdu, to je fakt loterie, ale Vy nemáte moc na výběr. Wizz nebo CK.
No, asi počkám do Egypta je zájezdů mraky a pochybuju že by zdražovali pokud se blíží termín ? Wizzair mame ten jeji klub.
Porad hledam treba Ten Zanzibar atd by bylo moc fajn :).