SAE - prosim o rady a tipy
5000 AED to asi tak z Euronet Haram siete alebo co, kde to svieti ako najnizsia volba na uvodnej obrazovke. Urcite musi ist aj menej.
a to se na to v tom hotelu musis ptat? .) to nebude jednodusi tu kartu do toho bankomatu strcit a podivat se? :-D
to se te spis ten hotel snazil scamnout k tomu, abys vymenil na hotelu za nejaky absurdni kurz .)
baca12@ 😂
Jinak za mě to vypadá, že těch 5000 AED je maximální denní limit, který je možný v hotovosti z bankomatu vybrat, ne minimální částka, kterou ATM vydá .. to by mělo být 50 AED .. pokud má někdo jinou zkušenost, dejte vědět, taky mě to zajímá
Ano, to bude Hanko to maximum z ATM za den. Já se ho na recepci hotelu ptal na minimum a on mlel pořád o maximu..... nechápal jsem ho, proč mi říká maximum, když se ho ptám na minimum.... už jsem "doma".... 5000 AED bude max částka z ATM. Minimum tedy nevím.....
Šel jsem nakonec do směnárny a směnil eura za dirhamy. Kurs 3,83 + poplatek + 5% daň. Směnárna "AL ANSARI EXCHANGE".
njn, klasika ... ztraceno v překladu 🙂 ...a je něco konkrétního, na co je třeba hotovost např. při běžné návštěvě cca 3-4 dny co nelze platit kartou ?
V hotovosti som jedine platil tie loďky za pár dinárov v Diere na Dubai creek, ktoré inak veľmi odporúčam
loďky jsou zde zmiňované často, budu s tím počítat, tedy např. nějaký street food je kartou ok, jak např. platba na trzích nebo dýško v taxi ?
Ano, drobné jsem potřeboval právě jenom na ty loďky. Ty v Deira stojí 1AED/os jedna jízda, síť tras je tam docela hustá, loďkama se to tam jenom hemží 😀 Provozuje to RTA (místní MHD). Přidávám fotku sítě dopravy v Deira a foto loďky.
Pak 2 AED/os stojí trasa z al Jaddaf Marine Transport Station 1 (ozn.BM2) do Dubai Festival City Marine Transport Station, viz screen trasy v mapě a fotka sítě dopravy v místě.