A&O Hotely - 29 eur 2 noci pro 2
díky opět využito a koupeno - za mě mají dobrou polohu, dobrý poměr cena a výkon a za ty prachy člověk nemůže čekat luxus, ale ubytko je čisté, základně vybavené a i nabízí dostatek soukromí :)
Dívám se na to a chápu to správně, že ta vyjmenovaná města jsou jen jako příklad? Je jich tam víc?
Tomnacestach napsal(a):díky opět využito a koupeno - za mě mají dobrou polohu, dobrý poměr cena a výkon a za ty prachy člověk nemůže čekat luxus, ale ubytko je čisté, základně vybavené a i nabízí dostatek soukromí :)
Stačí zakoupit voucher a rezervovat hotel až později?
Zkoušel někdo tyhle vouchery využívat spolu s infantem? Podle webu by snad měly být děti do 7 let zdarma, ale nevím, jestli pro celou síť A&O. Vznesen i dotaz na support. Zatím čekám na odpověď.
S detma se to nevyplati asi, neb family je levnejsi, asi zalezi i na destinaci, co je v planu a datech.
Ne family (2+2) je levnejsi nez (2 dvouluzaky) 140€/2 noci ….zkousela jsem nahodne na 2 destinace v lete.
Já se ptal na infanta pod 2 roky... :-D
Jestli ho ubytují a dá se na to použít i tento voucher, případně s jakým příplatkem. Že bude muset být s námi v posteli či v nějaké postýlce, to vím.
Ja mam ten pripad 2+2😉, proto jsem koukala. Na ty drazsi destinace musim jeste kouknout, jak to vychazi tam.
Gigo15 napsal(a):
[citace="Tomnacestach"]
díky opět využito a koupeno - za mě mají dobrou polohu, dobrý poměr cena a výkon a za ty prachy člověk nemůže čekat luxus, ale ubytko je čisté, základně vybavené a i nabízí dostatek soukromí :)
Stačí zakoupit voucher a rezervovat hotel až později?
[/citace]
Přesně tak :) poukaz platí 3 roky :)
Mıchal napsal(a):Zkoušel někdo tyhle vouchery využívat spolu s infantem? Podle webu by snad měly být děti do 7 let zdarma, ale nevím, jestli pro celou síť A&O. Vznesen i dotaz na support. Zatím čekám na odpověď.
Áno, ja som mala ten voucher za 29€ a 2 deti tuším do 16 boli zadarmo. Moja malá bola toddler, nie infant, ale bola s nami zadarmo.
Netuší někdo, jak dlouho ta akce může vydržet? Nerad bych to nechal na zítra a pak zjistil, že je to fuč. 😆
Možná dnes koupím aspoň něco a zítra si pořádně rozmyslím zbytek. 😆
Koukal jsem na dostupnost zatím jen v Budapešti a je teda celkem mizerná...
Dekuji, vyplatí se to určitě. Koupil jsem rovnou 5, dva z nich jsem už nabombil na Velikonoce 😁
Pamatuji si před covidem take byly kupony ale na hostely dvě osoby na dvě noci za nějakých 30€
Škoda jen, že tahle akce už nezahrnuje snídani jak to bylo minule.
Děkuji za tip.
Dostupnost na jejich stránkách (A&O správa rezervace) je občas matoucí. Ukazuje to pro vybraný hotel a vybrané datum zelené pole. Když člověk zadá kód voucheru na toto datum, tak vyžaduje doplatek do plné ceny.
Zvláště pro žádané lokality jako Salzburk nebo Edinburgh.
Je ro na nejaký špeciálny dátum (ako Veľká Noc) alebo vo všeobecnosti pýtajú doplatok? Stále rozmýšľam či to kúpiť alebo nie
Katko, žádný doplatek. Jedině co, tak ne každý datum je tam volný.
Ale s platností 3 roky bych se toho nebál 😉
Doplatek je pouze, pokud přikoupíte např. parkování, snídani apod. Pokud by se mělo doplácet do plné ceny, neměl by ten voucher žádný smysl. Za mě se rozhodně vyplatí, obzvlášť v dražších destinacích. Nevýhodou je snad jen nemožnost storna a případná nedostupnost, hlavně při rezervaci na poslední chvíli.
Mám vyzkoušený A&O hotel Kodaň Sydhaven, který mohu rozhodně doporučit. Byli jsme tam v srpnu 24, ještě za voucher za 30,- eur pro 2 dosp. + 2 děti do (tuším) 17 let. Takže prakticky zadarmo, za parkování jsme tam nakonec zaplatili víc než za ubytování. Hotel sice není v centru, ale ca 3 min. pěšky je nádraží, odkud za pár minut dojedete do centra, zastávka metra byla asi 10 min. od hotelu. Hotel je i blízko letiště. Pohodlné postele, čisto, ticho.
I cena 69,- eur (už tedy jen pro 2 dospělé) je dobrá, během loňského roku, co jsem to tak sledovala, stál voucher 120,- eur.
romancient napsal(a):Katko, žádný doplatek. Jedině co, tak ne každý datum je tam volný.
Ale s platností 3 roky bych se toho nebál 😉
Źádný doplatek, pokud je volná kapacita v ten den.
baca12 napsal(a):Sak kup, platnost je 3roky a ono tento rok je uz aj tak dost vybookovanych terminov
V těch žádaných lokalitách je velice malý výběr, spíš jen v listopadu a prosinci a pak v týdnu (ne víkendy),
Já to plánuji na příští rok, za tu cenu 69 EUR pro 2 a dvě noci hotel se samostatným pokojem s koupelnou / záchodem v Německu / Rakousku / Itálii neseženu.
Lokalita bývá centrální, škoda jen, že voucher je bez snídaně. Klasická politika nízkonákladových aerolinek - za všechno další se platí (brzký check-in, pozdní check-in, úschova zavazadel a pod,).
Děkuji za tip. Za běžné ceny bych nešel do této sítě (a&o hotels).
Někomu může vadit že tyto hostely často nemají klimatizací-toho si často ani nevšimnete... většinou to problém není ale berte to v potaz... v městech jako je Graz nebo Vídeň nejdou ani úplně otevřít okna- jen "na větračku"...