luxusní akce na hotely ve FRA, MUC, Graz, Rotterdam, Kodaň apod. 2 noci pro 2 za 29 euro. https://www.voucherwonderland.com/ao-deal-29  .

A&O Hotely - 29 eur 2 noci pro 2

Založil ve fóru Tipy na ubytování

díky opět využito a koupeno - za mě mají dobrou polohu, dobrý poměr cena a výkon a za ty prachy člověk nemůže čekat luxus, ale ubytko je čisté, základně vybavené a i nabízí dostatek soukromí :)

0 Citovat

Dívám se na to a chápu to správně, že ta vyjmenovaná města jsou jen jako příklad? Je jich tam víc? 

0 Citovat

Vždyť píšou, že 39 hotelů a pod "Hotelauswahl" jsou všechny vyjmenované.

1 Citovat

Díky, už to vidím, nerozklikla jsem "hotelauswahl"..... 

0 Citovat

Tomnacestach napsal(a):

díky opět využito a koupeno - za mě mají dobrou polohu, dobrý poměr cena a výkon a za ty prachy člověk nemůže čekat luxus, ale ubytko je čisté, základně vybavené a i nabízí dostatek soukromí :)

Stačí zakoupit voucher a rezervovat hotel až později? 

0 Citovat

Ano

0 Citovat

Zkoušel někdo tyhle vouchery využívat spolu s infantem? Podle webu by snad měly být děti do 7 let zdarma, ale nevím, jestli pro celou síť A&O. Vznesen i dotaz na support. Zatím čekám na odpověď.

0 Citovat

S detma se to nevyplati asi, neb family je levnejsi, asi zalezi i na destinaci, co je v planu a datech.

1 Citovat

Asi jsem to nepochopil ale Family je levnější než nabídka 69€/2noci pro 2 osoby?

0 Citovat

Ne family (2+2)  je levnejsi nez  (2 dvouluzaky) 140€/2 noci ….zkousela jsem nahodne na 2 destinace v lete.

1 Citovat

Já se ptal na infanta pod 2 roky... :-D 
Jestli ho ubytují a dá se na to použít i tento voucher, případně s jakým příplatkem. Že bude muset být s námi v posteli či v nějaké postýlce, to vím. 

0 Citovat

Ja mam ten pripad 2+2😉, proto jsem koukala. Na ty drazsi destinace musim jeste kouknout, jak to vychazi tam. 

0 Citovat

Gigo15 napsal(a):

[citace="Tomnacestach"]

Stačí zakoupit voucher a rezervovat hotel až později? 

[/citace]

Přesně tak :) poukaz platí 3 roky :)

0 Citovat

Mıchal napsal(a):

Zkoušel někdo tyhle vouchery využívat spolu s infantem? Podle webu by snad měly být děti do 7 let zdarma, ale nevím, jestli pro celou síť A&O. Vznesen i dotaz na support. Zatím čekám na odpověď.

Áno, ja som mala ten voucher za 29€ a 2 deti tuším do 16 boli zadarmo. Moja malá bola toddler, nie infant, ale bola s nami zadarmo. 

2 Citovat

Netuší někdo, jak dlouho ta akce může vydržet? Nerad bych to nechal na zítra a pak zjistil, že je to fuč. 😆

0 Citovat

Sak kup, platnost je 3roky a ono tento rok je uz aj tak dost vybookovanych terminov

0 Citovat

Možná dnes koupím aspoň něco a zítra si pořádně rozmyslím zbytek. 😆

Koukal jsem na dostupnost zatím jen v Budapešti a je teda celkem mizerná...

0 Citovat

Dekuji, vyplatí se to určitě. Koupil jsem rovnou 5, dva z nich jsem už nabombil na Velikonoce 😁

Pamatuji si před covidem take byly kupony ale na hostely dvě osoby na dvě noci za nějakých 30€

Škoda jen, že tahle akce už nezahrnuje snídani jak to bylo minule. 

1 Citovat

Děkuji za tip.

Dostupnost na jejich stránkách (A&O správa rezervace) je občas matoucí. Ukazuje to pro vybraný hotel a vybrané datum zelené pole. Když člověk zadá kód voucheru na toto datum, tak vyžaduje doplatek do plné ceny.

Zvláště pro žádané lokality jako Salzburk nebo Edinburgh.

0 Citovat

Je ro na nejaký špeciálny dátum (ako Veľká Noc) alebo vo všeobecnosti pýtajú doplatok? Stále rozmýšľam či to kúpiť alebo nie 

0 Citovat

Katko, žádný doplatek. Jedině co, tak ne každý datum je tam volný. 
Ale s platností 3 roky bych se toho nebál 😉

1 Citovat

Doplatek je pouze, pokud přikoupíte např. parkování, snídani apod. Pokud by se mělo doplácet do plné ceny, neměl by ten voucher žádný smysl. Za mě se rozhodně vyplatí, obzvlášť v dražších destinacích. Nevýhodou je snad jen nemožnost storna a případná nedostupnost, hlavně při rezervaci na poslední chvíli. 

Mám vyzkoušený A&O hotel Kodaň Sydhaven, který mohu rozhodně doporučit. Byli jsme tam v srpnu 24, ještě za voucher za 30,- eur pro 2 dosp. + 2 děti do (tuším) 17 let. Takže prakticky zadarmo, za parkování jsme tam nakonec zaplatili víc než za ubytování. Hotel sice není v centru, ale ca 3 min. pěšky je nádraží, odkud za pár minut dojedete do centra, zastávka metra byla asi 10 min. od hotelu. Hotel je i blízko letiště. Pohodlné postele, čisto, ticho. 

I cena 69,- eur (už tedy jen pro 2 dospělé) je dobrá, během loňského roku, co jsem to tak sledovala, stál voucher 120,- eur. 

2 Citovat

romancient napsal(a):

Katko, žádný doplatek. Jedině co, tak ne každý datum je tam volný. 
Ale s platností 3 roky bych se toho nebál 😉

Źádný doplatek, pokud je volná kapacita v ten den.

0 Citovat

baca12 napsal(a):

Sak kup, platnost je 3roky a ono tento rok je uz aj tak dost vybookovanych terminov

V těch žádaných lokalitách je velice malý výběr, spíš jen v listopadu a prosinci a pak v týdnu (ne víkendy),

Já to plánuji na příští rok, za tu cenu 69 EUR pro 2 a dvě noci hotel se samostatným pokojem s koupelnou / záchodem v Německu / Rakousku / Itálii neseženu.

Lokalita bývá centrální, škoda jen, že voucher je bez snídaně. Klasická politika nízkonákladových aerolinek - za všechno další se platí (brzký check-in, pozdní check-in, úschova zavazadel a pod,).

Děkuji za tip. Za běžné ceny bych nešel do této sítě (a&o hotels).

0 Citovat

Někomu může vadit že tyto hostely často nemají klimatizací-toho si často ani nevšimnete... většinou to problém není ale berte to v potaz... v městech jako je Graz nebo Vídeň nejdou ani úplně otevřít okna- jen "na větračku"... 

1