A&O Hotely - 29 eur 2 noci pro 2
Citace:
Někomu může vadit že tyto hostely často nemají klimatizací-toho si často ani nevšimnete... většinou to problém není ale berte to v potaz... v městech jako je Graz nebo Vídeň nejdou ani úplně otevřít okna- jen "na větračku"...
/...
To je bohužel typické pro tyto řetězce nízkonákladových hotelů.
Když jsem byl před 10 lety v Londýně v Easyhotelu, tak tam sice klima byla, ale ovládal ji recepční a za poplatek tuším 5 liber za den 😀 Naštěstí většinu dní na tý recepci byla holka z Pardubic, takže ta po mě zaplatit nechtěla, což se nedalo říct o jejím indickém kolegovi 😀
Gigo15 napsal(a):Citace:
Někomu může vadit že tyto hostely často nemají klimatizací-toho si často ani nevšimnete... většinou to problém není ale berte to v potaz... v městech jako je Graz nebo Vídeň nejdou ani úplně otevřít okna- jen "na větračku"...
/...
To je bohužel typické pro tyto řetězce nízkonákladových hotelů.
No bohužel už nejenom pro řetězce nízkonákladových hotelů. V létě jsem byl v Kodani ve čtyřhvězdě Scandicu za 7000 za noc a klimatizaci tam samozřejmě neměli, okno otevřít nešlo skoro vůbec. Tak jsem ještě rád zavzpomínal na předloňský rok kdy se mi na voucher podařilo ulovit A&O Sydhaaven za 29 euro na dvě noci jaká to byla pohoda, když se dalo otevřít okno dokořán....
tip na podzimní prázdniny - dají se dát dvě noci (24-26.10.) v Salzburgu a pak další dvě noci v Benátkách (tam je možností více..). Pro někoho s povinnou školní docházkou je to pěkný roadtrip....
Tentokrat priamo cez retazec
69€/2noci/2osoby
Platnost 3roky
Zakoupeno 22.12.24 přes voucherwonderland, bez problémů, vouchery přišly obratem do mailu. Řekla bych, že to bude nějaká chyba, napsala bych jim mail.
Poslali. Kdyby měl někdo problém s voucherem, tak mají adresu gutschein@aohostels.com. Psal jsem původně na booking@..., protože jsem nic lepšího v kontaktech nenašel, ale z něj mi odpověď nepřišla a přes Whatsapp mi poradili tu první adresu.
Kdyby někdo chtěl strávit 2 noci v A&O v Cáchách, Štýrském Hradci, Hamburku, Frankfurtu nebo Dortmundu za 19 EUR, má možnost. https://www.voucherwonderland.co...al-april25
J0x napsal(a):Kdyby někdo chtěl strávit 2 noci v A&O v Cáchách, Štýrském Hradci, Hamburku, Frankfurtu nebo Dortmundu za 19 EUR, má možnost. https://www.voucherwonderland.co...al-april25
Voucher se musí uplatnit přes jejich a&o mobilní aplikaci:
Voucher platí 3 roky a lze jej uplatnit přímo v aplikaci a&o. Platí samostatný kontingent
✔ Aplikaci a&o Hostels najdete v App Store a na Google Play
✔ Návod, jak voucher uplatnit, najdete v aplikaci zde: https://voucherwonderland.com/ao-app
✔ Vouchery lze vzájemně kombinovat v závislosti na dostupnosti (každý voucher je třeba rezervovat zvlášť)
✔ Check-in od 15:00 / check-out do 10:00 hod.
Na jejich mobilní aplikaci (Google Play) je hodně negativních recenzí. Jsem zvědav, jak to bude fungovat.
Nikde tam nevidím, že by šly uplatnit jenom v jejich aplikaci. Když jsem si nakoupil v minulé akci, šly normálně uplatnit na jejich webu.
Pokud se bavíme o minulé akci (akce 69 EUR v lednu 2025), vouchery lze uplatnit přes jejich web.
Ale tuto novou akci za 19 je nutno uplatnit v jejich aplikaci, jak je to napsáno v textu voucheru:
Wähle zwischen den a&o Hotels in Hamburg, Aachen, Dortmund, Frankfurt & Graz
✓ Nur über die a&o Hostels App einlösbar – buchen, einchecken, Tür öffnen
✓ Für eine Buchung ist die Registrierung in der App erforderlich
✓ Lade die a&o Hostels App kostenfrei über den Apple App Store oder den Google Play Store heruntenlanden.
Je to i uvedeno na webu voucherwonderland.de pod Reiseinformationen (ne tak v přísné formulaci, ale ve voucheru je napsáno "Nur" - Jenom v a&o mobilní aplikaci).
Pod Reiseinformationen je toto: Der Gutschein ist 3 Jahre gültig und direkt in der a&o App einzulösen.
Tu přísnou verzi jsem našel až ve voucheru.
Souhlas, přísná verze je až ve voucheru se slovem "Nur". Každopádně přes jejich a&o mobilní aplikaci, nikoliv přes web.
A tady je voucher na 2 noci pro 2 lidi ve sdíleném pokoji, ale se snídaní, v 25 městech za 59 EUR. https://www.voucherwonderland.co...immer?c=10
Aplikace funguje naprosto bez problémů, rezervace proběhla hladce a bez jakýchkoliv potíží. Není se čeho bát, vše je spolehlivé a jednoduché
No, já jsem s ní nějaký problém měl a taky je trošku nedodělaná, ale na fatální selhání to snad nevypadá.