luxusní akce na hotely ve FRA, MUC, Graz, Rotterdam, Kodaň apod. 2 noci pro 2 za 29 euro. https://www.voucherwonderland.com/ao-deal-29  .

A&O Hotely - 29 eur 2 noci pro 2

Založil ve fóru Tipy na ubytování

23 reakcí

luxusní akce na hotely ve FRA, MUC, Graz, Rotterdam, Kodaň apod.

2 noci pro 2 za 29 euro.

https://www.voucherwonderland.com/ao-deal-29

7

Je tam nějaké časové omezení od kdy do kdy voucher lze uplatnit? Jinak super akce, díky moc.

0 Citovat

Malo by platit 3 roky. Kupene hned ako sa to zverejnilo na F4F

0 Citovat

https://www.voucherwonderland.co...chein?c=10 vetsi mnozstvi lokalit za 49eur

1 Citovat

Checknul už někdo možné termíny pro rezervaci nějakého konkrétního hotelu? Obávám se že za tyhle peníze bude možné rezervovat tak někdy v mimosezóně úterý až čtvrtek a to ještě kdoví jestli.

0 Citovat

Ja som pozeral nieco v Kodani, a bolo tam toho celkom dost. No a kedze to plati 3 roky, tak myslim, ze sa to bude dat upotrebit. Samozrejme, ze Velka noc, a podobne Highlighty sa booknut nedaju. Aj cez letne prazdniny tam je toho dost vycerveneneho.

0 Citovat

Dostupnost se dá ověřit tady. https://voucher.aohostels.com/de/availability

1 Citovat

Já to teda moc nechápu. Namátkově jsem projela ceny u některých z nabídky v různých městech a skoro všude je cena levnější než ten voucher nebo cca stejná, ale se snídaní.

0 Citovat

možná se díváš i na cenu pokoje třeba v 6-lůžkovém společném.... voucher je na dvoulůžák... já se díval třeba na graz a tam je dvoulůžák na noc přes 2 tisíce...

3 Citovat

Tiez som teraz pozrel na Graz. Napr. 10.8-12..8. 23  cena na stranke hotela 149€ pre 2 osoby v dvojpostelovej izbe bez ranajok.Na Bookingu 154€ ale so stornom. Pri pouziti voucheru 29€ bez moznosti storna.  Jedine co sa bude mozno doplacat je mestska dan, a popripade parkovanie 15€/ noc. Ja tam teda vidim podstatny rozdiel v cenach. Ja som to kupoval konkretne kvoli Kodani. 

1 Citovat

Já neumím německy, na webu jsem ale nenašla j možnost překladu do ANGL. Dívám se blbě?

0 Citovat

Otevri to v Chromu a nech to prelozit prohlizec

 

https://support.google.com/chrom...%3DDesktop

0 Citovat

Je to super akce. Loni na podzim měli za 19E - Benátky, Salzburg, Frankfurt. Platnost tři roky (to je stejné) a termíny se najít dají ;) 

0 Citovat

Je nějaké omezení na počet voucherů? Nebo si takhle můžeme udělat třeba měsíc v Kodani? 😀

0 Citovat

Obmedzenie v pocte nakupov asi nie je, ale budes obmedzeny poctom volnych noci za sebou v hoteloch. 

0 Citovat

Odzkoušeno, funguje. Dostupnost termínů (jak zmíněno výše) je zde:

https://voucher.aohostels.com/de/availability

Zadání voucheru (přijde mailem po zaplacení na voucherwonderland) provedete zde : https://voucher.aohostels.com/de

Po zadání voucheru vyberete místo a datum, systém automaticky nastaví dvě noci. Potom se to zeptá, jestli chcete přikoupit další noc, potom nabídne placené parkování, stravu atd., můžete nechat prázdné. Potvrdíte a bydlíte. Lze ihned zadat další voucher a prodloužit ubytování, pokud jsou volné termíny.

1 Citovat

Koukám, že u toho dražšího voucheru by mělo jít i dát ubytování třeba v Říme nebo Neapoli, ale v odkazu pro ověření dostupnosti chybí. Existuje nějaký jiný odkaz pro prověření dostupnosti u té 49 euro varianty?

A má tu někdo koupenou tu dražší variantu a může potvrdit, že v tom seznamu pro uplatnění ta další místa opravdu jsou.


snimek-obrazovky-2023-07-07-120048.png

0 Citovat

nabidek je tam plno a termínů stále taky, :)))

 

0 Citovat

Vrátili jsme se z Grazu, bydleli jsme A&O šest nocí - 3 vouchery, zde je pár zkušeností: 1) Parkování je všude v Grazu placené a drahé, ale přímo naproti A&O je jeden dlouhý pruh u zdi zdarma. 2) použití voucherů je snadné, aktivované pobyty se zobrazí v aplikaci A&O, najdou Vás podle zadaného mailu. V aplikaci probíhá check.in (každý voucher zvlášť) a platí se i městská daň 2.5E/noc. 3) kvalita ubytování rozumná, dobrá koupelna, trochu hluk ulice 4)okolí Grazu je podobné Krkonošům, Graz je trochu jako Brno. Výlety okolo jsou poměrně zábavné- rodný dům Arnolda, lamí farma, čokoládovna Zotter, hrady, malé vodopády... Skromný výlet autem, možno zpestřit cestou návštěvou Slavonic. 


2.jpg
1.jpg
5.jpg
3.jpg

0 Citovat

Dobre prirovnani malebneho Styrskeho Hradce k prijemnemu Brnu. K vyletu bych pridal i tip na hezke mestecko Frohnleiten na cyklostezce v udoli reky Mur.

Zajimalo by me, jestli je druhe fotce je hrad Riegersburg?

0 Citovat

Ten hotel by mal ponukat aj parkovanie. Sice tusim 13€/ noc, ale aj tak to s tym kuponom vychadza na fajn cenu  alebo nie?

0 Citovat

@FilipZeVsi: Za dva týdny nás to taky čeká. Jak check-in v aplikaci? Myslel jsem, že dojdeme na recepci a tam ukážeme rezervaci. Nebo myslíš ten odkaz, kam zadáváš číslo voucheru a vybíráš termín?

0 Citovat

Ahoj, nabízím potvrzený termín - dvě noci v Salzburgu, 15.10.-17.10.2023. Bohužel nemůžeme jet, s podporou vykomunikováno, že je úplně jedno, že se na check-in dostaví jiné jméno ;)  Detaily písnu do zprávy, určitě se domluvíme. Nechci to nechat propadnout. 

0 Citovat

@Jakub ano, je to Riegersburg. Je asi 50km od Grazu. Nechá se zaparkovat u čokoládovny Zotter, přejíst se, a pak procházka 5km ke hradu. @Michal - nejdřív jsem zkontroloval volný termín, pak na tom odkazu zadal číslo voucheru a vybral termín, pak znovu se druhým a třetím voucherem. Potom jsem nainstaloval A&O appku a registroval se se stejným emailem, na který přišlo potvrzení rezervací. Dole v kolonce Moje rezervace se zobrazily ty tři krátké rezervace. Den před ubytováním lze v appce Check in.  Vyplní se adresa a číslo pasu a uhradí městská taxa. Pak na recepci řekneš jenom jméno a rovnou dají klíče. Po dvou dnech přijdeš znovu na recepci a oni prodlouží pobyt o další dvě noci. @torpy Máš pravdu, v aplikaci nebo na recepci lze zamluvit parkování na vnitřním dvoře A&O. To parkování zdarma je dost problematické, bývá obsazené. Šance zaparkovat bývá okolo 6-7 večer. Z tohoto místa je vidět do dvora A&O a také auta zdarma u zdi: t.ly/Wg5FA 

1
23 reakcí