Ahoj, poradíte někdo kam to směrovat s ubytováním na Algarve. Kde je přijemná lokalita aby to nebyl nějakej přelidněnej cirkus  a současně dobrá výchozí lokalita pro cestovaní + surf ?  (auto budeme mít - termín konec srpna)  .

Kam na Algarve ?

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Ahoj, poradíte někdo kam to směrovat s ubytováním na Algarve. Kde je přijemná lokalita aby to nebyl nějakej přelidněnej cirkus  a současně dobrá výchozí lokalita pro cestovaní + surf ?  (auto budeme mít - termín konec srpna)

0

Koncem srpna bude hodně lidí skoro všude (je to pořád high season). Surfování je z mého pohledu nejlepší od Lagosu na západ a pak podél pobřeží na sever, ale Lagos samotný je dost party destinace. V Sagres mi to přišlo o kapku klidnější, ale přímo v létě jsem tam nebyl, tak netuším, jak moc divoké se to může stát. Na východ od Lagosu směrem na Faro začínají resorty, ale taky tam jsou pláže s vlnami vhodnějšími pro začátečníky a méně zkušené. Surf housů a apartmánů u pláží jsou k dispozici desítky, hodně surfařů tam žije i v dodávkách, takže něco najít problém nebude.

Co se týká cestování, tak záleží, co čekáš, s autem není problém se kamkoliv dopravit, ovšem zaparkovat tam někde v sezoně už tak jednoduché není :-)

0
1 reakce