Zdravím cestovatelé, po nějaké době se vracím na tento portál, v době covidové jsem úspěšně rozšířil světový genofond o dva špunty, a tak nebyl moc čas ani chuť cestovat. p.s. mikir stále žije nebo se o něj už "postarali" niemandos a spol.?  :D  A teď k dotazu. Budu mít 3 dny v Dillí a přemýšlím, že bych si na 1 den odskočil do Váránásí (brzy ráno tam a pozdě večer zpátky). Když pominu cenu letenky, stojí Varanásí opravdu za to nebo je lepší zůstat jen v Dillí (příp. Agra atd.). Přirovnal bych to např. k tomu, kdyby někdo jel do Tel Avivu a ptal se, zda má navštívit Jeruzalém, tak mu jednoznačně řeknu, že ano. Není ale Varánásí jen další indické město, které ale nenabízí nic extra speciálního? kdybych měl více času, tak se ani neptám a jedu, ale stojí podle vás za to si tam odskočit na den? Internet mám projetý, ale hodnocení bývá dost protichůdné.  Vím, že je to dost subjektivní, ale přeci jen budu rád za jakékoliv zkušenosti a podněty. Moc díky   .

Váránasí

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Zdravím cestovatelé, po nějaké době se vracím na tento portál, v době covidové jsem úspěšně rozšířil světový genofond o dva špunty, a tak nebyl moc čas ani chuť cestovat.

p.s. mikir stále žije nebo se o něj už "postarali" niemandos a spol.?  :D 

A teď k dotazu. Budu mít 3 dny v Dillí a přemýšlím, že bych si na 1 den odskočil do Váránásí (brzy ráno tam a pozdě večer zpátky). Když pominu cenu letenky, stojí Varanásí opravdu za to nebo je lepší zůstat jen v Dillí (příp. Agra atd.). Přirovnal bych to např. k tomu, kdyby někdo jel do Tel Avivu a ptal se, zda má navštívit Jeruzalém, tak mu jednoznačně řeknu, že ano. Není ale Varánásí jen další indické město, které ale nenabízí nic extra speciálního? kdybych měl více času, tak se ani neptám a jedu, ale stojí podle vás za to si tam odskočit na den? Internet mám projetý, ale hodnocení bývá dost protichůdné. 

Vím, že je to dost subjektivní, ale přeci jen budu rád za jakékoliv zkušenosti a podněty.
Moc díky 

0

Nežije.
Nepostarali.
Na den (tím spíše do setmění) to nemá smysl.

1 Citovat

Obávám se, že vtípek s Mikirem nepadne na úrodnou půdu...

8
2 reakce