Podvodné nabídky na Booking.com

Založil před 2 lety praguegolem ve fóru Vyhledávače hotelů

32 reakcí

ty se mi vyhejbaj taky :D

1 Citovat

Mně též ne.😂🤦‍♀️

0 Citovat

Nevím, zda to byl pokus o podvod, ale z indického hotelu mi přišlo v chatu bookingu, že mám zaplatit ubytování někde bokem, jinak mi zruší rezervaci. Ignoroval jsem.

1 Citovat

Ja jsem na tom nejhur. Nikdy mi neprisel ani kod na 10%, ani podvodna zprava. Me vsichni uplne ignorujou.

1 Citovat

Já mám takhle z Bookingu vyloženě zkušenost se zneužitím karty. Rezervoval jsem apartmán ve Varšavě, dobrý hodnocení, žádná podvodná nabidka. Nakonec jsem rezervaci zrušil, ale už pro garanci ubytovatel dostane údaje o kartě. Žádný chatování nebo zadávání údajů do pochybnejch stránek, čistě oficiální Booking.

Asi po roce z ničeho nic záhadná platba z Polska, asi 5000 CZK. Podle názvu konta jsem dohledal, že to byla majitelka toho apartmánu z Varšavy. Podařilo se mi platbu přes charge back získat zpátky, ale bylo to jak detektivní vyšetřování.

Je to asi 3 roky, něco se už líp zabezpečilo, ale pořád pro ty karty není Booking úplně ok. Teď na něj používám Revolut a posílám si tam vždycky jen peníze na daný ubytování, hlavní kartu bych jim nikdy nedal.

0 Citovat

Kdysi jsem četl, že booking detaily rezervace včetně čísla karty hotelům faxuje a pak to tam leží na přepážce ... Chci věřit, že už je to minulost. Prosím ...

0 Citovat

Ja na ne mam kartu z mbanky, kterou mame jen na platby venku, hlavni karty byvh nikdy nedavala.

0 Citovat

Booking nefaxuje čísla karet. Pouze hotel je může 3x zobrazit ve vaší rezervaci. Není problém samozřejmě si je přepsat. Zobrazuje se číslo karty, jméno majitele a expirace. 

0
32 reakcí