Mám letenku s přestupem v Dílí. Přílet je ráno, odlet odpoledne, celkem skoro 7 hodin. Můžu opustit letiště a jít na skok do města? Někde jsem četl, že v Indii mě nepustí při přestupu ven. A je to dobrý nápad - abych se stihl dostat zpátky na letiště a prošel všemi frontami a kontrolami. Pokud ne, který salónek na terminálu 3 byste doporučili? Díky  .

Přestup v Dílí 7 hodin

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

18 reakcí

Mám letenku s přestupem v Dílí. Přílet je ráno, odlet odpoledne, celkem skoro 7 hodin. Můžu opustit letiště a jít na skok do města? Někde jsem četl, že v Indii mě nepustí při přestupu ven. A je to dobrý nápad - abych se stihl dostat zpátky na letiště a prošel všemi frontami a kontrolami. Pokud ne, který salónek na terminálu 3 byste doporučili? Díky

1

Tak základ bude mít Indické vízum. Bez něj Vás ven opravdu nepustí. Vízum je možné pořídit buď na ambasádě, nebo elektronicky skrze web.

Pokid budete mít vízum, objektivně není důvod, aby vás nepustili ven.

1 Citovat

A s Airport Express Line to nebude problém.

0 Citovat

Nevím, co by jsi tam Leoši dělal. Platit vízum nemá za těch pár hodin absolutně smysl. Jaký salonek nevím. Když jsem byl v Indii, v saloncích jsem ještě nejel, ale hádám, že to tam nebude žádná sláva. Třeba se ale pletu. Já tam přestupovat, tak se z letiště nehnu :-). Jen ta zkušenost s úředníkem na imigračním byla zážitek.

2 Citovat

Než se dostaneš přes imigrační je to na hodinu, do centra Dillí je to autem klidně 2 hodiny. Projdeš si Connaught Place a můžeš je zpátky. Navíc bacha při vstupu na letiště chtějí vidět vytisklou rezervaci jinak tě nepustí. Dej si asi fakt v salonku nějaký kari a Old Monka a je to asi líp strávenej čas. 7 hodin je málo.

2 Citovat

Zase jestli tam ještě nebyl, mohl by mu párhodinový nesmrtelný zážitek úplně stačit. 😆

3 Citovat

Jestli přiletíš na terminál 3, tak můžeš metrem až do centra. Stojí to pár korun a trvá asi půl hodiny.

Rezervace nebo boarding pass stačí v mobilu. 

1 Citovat

Ano, na terminálu 3 mám přílet i vnitrostátní odlet, vízum mám. Kolik času si mám vyhradit na návrat? DEL patří k nejrušnějším - postačí dvě hodiny?

0 Citovat

International-domestic by som sa až tak nebál, tam akceptujú aj boarding pass v mobile. Čo sa ale týka international letu, tam by som určite neriskoval, dnes od vystátia rady na checkine (aj keď mám len hand luggage), cez imigračné a security po lounge 2 hodiny 🙃

1 Citovat

J0x napsal(a):

Zase jestli tam ještě nebyl, mohl by mu párhodinový nesmrtelný zážitek úplně stačit. 😆

říká se… jeď do Indie jednou a napíšeš o tom knihu, jeď dvakrát a napíšeš článek, jeď třikrát a nenapíšeš nic. A je to pravda, zvykneš si na tu jinou kulturu, bordel i trochu pochopíš nebo spíš dokážeš respektovat jejich myšlení. Akorát se mi stejně dělalo špatně když jsem viděl koupat se děti spolu se psy v nějaký větší kaluži, ve který plaval veškerý možný bordel. Ale dobrej masala chai s čerstvým zázvorem a kardamomem bych si dal 🥹.

3 Citovat

Boli sme na LK v Encalm Lounge. V ponuke teplé jedlá, kari, alkohol káva, nealko, dezerty, ovocie.

1 Citovat

Hlídá někdo omezení na dvě hodiny?

0 Citovat

My sme 2hodiny presiahli,ale nie výrazne. Nikto nás nevyhodil,ani som si nevšimla,ze by sa personal pohyboval po saloniku vo zvysenej miere,bolo tam pomerne veľa ľudí.

0 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

Jaký salonek nevím. Když jsem byl v Indii, v saloncích jsem ještě nejel, ale hádám, že to tam nebude žádná sláva. Třeba se ale pletu. 

musim teda zminit, ze fakt pletes tyjo.. :D salonek me tenhle rok v Delhi fakt prekvapil, byl jsem v Encalm Privé a byl to jeden z TOP 10 salonku kde jsem kdy byl. (a to jsem byl treba v Al Safwa :D) Uprimne bych to do Delhi taky nikdy nerekl, ale ten salonek otevrel ted nove, meli tam na pockani pizzu, custom testoviny a spousta dalsiho. 

(v Del je více ENCALM salonku ale ten Privé je tusim nej.)

1 Citovat

Návštěvu města vzdávám. Přílet se zpožděním, navíc jsem musel vyzvednout a znovu odbavit kufr. Kolega přijel o pár dní dříve a říkal, že přes smog není nic vidět. Měl pravdu, dráhu jsem uviděl až po přistání.

0 Citovat

Však jsem ti to psal Leoši. Opravdu není o co stát na tak krátkou dobu. Byl jsem v Dílí celý týden. Dej vědět, v jakém jsi byl salonku a jak se ti tam lilbilo. Dilky. Vlastně jsi ani nezmilnil, kam máš namířeno? Pak se taky s námi poděl prosím o zážitky

0 Citovat

Nakonec jsem šel do Encalm. Na terminálu tři jsou nejméně dva. Plus je dobré jídlo, mínus je množství lidí. Člověk aby pohledal volné místo. Délku nikdo nekontroluje, já odešel po třech hodinách.

Jsem tu na svatbě. 

0 Citovat

Bílá ozdoba svatby - prestižní funkce. 😆

1 Citovat

Jasně, jsem jak rocková hvězda. Každý se se mnou chce fotit 😄

1
18 reakcí