V létě obvykle absolvujeme "rodinnou" dovolenou s přítelovým příbuzenstvem. Vzhledem k věku a zdravotnímu stavu rodičů není možné je tahat letecky nebo případně někam extra daleko. Zatím se vždy drželi CZ / SK (Tatry, Krkonoše) a vždy jsme vybírali chatu nebo chalupu na klasických českých a slovenských serverech (sháníme spíše nic luxusního, vždy oplocenou - pes a děti, samostatné ložnice apod), typicky e-chalupy a podobné. Letos jsme si říkali, že bychom mohli zkusit Polsko, Rakousko nebo Slovinsko, ale nedaří se nám moc nacházet vhodné servery. Neznáte nějaké takové v uvedených zemích? Díky.  .

Pronájem chaty / chalupy v zahraničí

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

V létě obvykle absolvujeme "rodinnou" dovolenou s přítelovým příbuzenstvem. Vzhledem k věku a zdravotnímu stavu rodičů není možné je tahat letecky nebo případně někam extra daleko. Zatím se vždy drželi CZ / SK (Tatry, Krkonoše) a vždy jsme vybírali chatu nebo chalupu na klasických českých a slovenských serverech (sháníme spíše nic luxusního, vždy oplocenou - pes a děti, samostatné ložnice apod), typicky e-chalupy a podobné.

Letos jsme si říkali, že bychom mohli zkusit Polsko, Rakousko nebo Slovinsko, ale nedaří se nám moc nacházet vhodné servery.

Neznáte nějaké takové v uvedených zemích?

Díky.

0

Airbnb pro všechno. Největší výběr👍

0 Citovat

Ahoj, zkus mrknout na holidu.de, případně interchalet.de. Pro Rakousko doporučuji zadat rovnou konkrétní region a na léto rovnou vyfiltrovat s příslušnou letní kartou, která se velmi vyplatí. 

 

1 Citovat

Ve Slovinsku se dá něco zkusit pohledat na https://www.slovenia.info/en/pla...re-to-stay

1 Citovat

Ahoj Lucie, poslala jsem ti SZ.

1 Citovat

Ahoj , vyzkoušej Vrbo.com  vždy jsem byl spokojen.

0
5 reakcí