Ahoj, plánujeme s dětmi první výjezd k moři a chtěl jsem se zeptat, jestli není nějaký tip na baby friendy hotel v Řecku s CK - nejspíš Rhodos - termín červen, 7-9 nocí. Děti 1 a 3 roky. Případně díky :)  .

Tip na dov s CK Řecko - baby friendly

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

3 reakce

Ahoj,

plánujeme s dětmi první výjezd k moři a chtěl jsem se zeptat, jestli není nějaký tip na baby friendy hotel v Řecku s CK - nejspíš Rhodos - termín červen, 7-9 nocí. Děti 1 a 3 roky.

Případně díky :)

0

Nikdy sem tam nevidel zadny non-Baby friendly - vlastne jednou jsem tam potkal (jeste za svobododna) nejake DJe z Prahy v Adults only hotelu na zapadni vychodni strane ostrova - kdekoliv jsou na bookingu k dispozici rodinne pokoje a na obrazku detske hriste, je to to co hledas.. Napis budget a ja ti muzu poslat nejake hotely - byly jsme na Rhodosu nekolikrat - jak LM za 8900kc All Inc (bylo to levnejsi nez letenka) za tyden, tak za 80 000 na jednoho na tyden, takze ten stretch mame pomerne velkej.. :)

0 Citovat

Jasně, chápu. Jedná se mi spíš o to, že je tam případně nějaké dětské hřiště/hernička a příjemná pláž, kde si děcka vyhrajou. Ale není to nutnost. Budget bychom se chtěli vlézt do 70max/týden komplet. Děkuji :)

0 Citovat

Hlavně jeďte na východ (západ je velmi větrný a pobřeží není zrovna baby friendly) kamkoli od Rhodu, přes Faliraki, Afantou, Lindos až po Lardos.

0
3 reakce