Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s prohlídkou Alcatrazu, zda stojí za vidění prohlídka spíše večerní, nebo během dne? Máme v SF jen jeden den, tak ať to co nejlépe využijeme. :D díky za rady 👌  .

SFO - Alcatraz

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s prohlídkou Alcatrazu, zda stojí za vidění prohlídka spíše večerní, nebo během dne? Máme v SF jen jeden den, tak ať to co nejlépe využijeme. :D díky za rady 👌

0

Alcatraz je trochu drazsi atrakce, ale rozhodne to stalo za to. My byli pres den v lednu. Asi malo lidi z toho bylo nadsenych az tak, aby zkusili den i vecer, aby mohli provnavat.

Btw v SF me trochu mrzelo, ze jsme nemohli dat self driving taxi Waymo. Je to v nejakem testovacim provozu a jako zakaznika te schvali az cca za tyden az dva potom co se registrujes. Takze pripadne doporucuju appku stahnout a regsitrovat se co nejdriv pred odjezdem :)

1 Citovat

My byli také přes den. Doporučuji si prohlídku včetně dopravy lodí na ostrov objednat a zaplatit  předem na konkrétní datum a čas, abyste měli jistotu, že nebudete muset čekat v přístavu, jestli se na vás dostane. Pamatuji si, že ranní loď byla levnější, říkali tomu "pro ranní ptáčata" nebo něco v tom smyslu. 

1
2 reakce