Nemáte niekto tip na hotel v Kuvajte ktorý bez problémov ubytuje nezosobaseny pár? Najlepšie z posledného obdobia. V Saudskej Arábii, Bahrajne ani nikde v okolitých krajinách sme s tým problém nemali, no tu sa mi zatiaľ nedarí nájsť normálny hotel ktorý by nás ubytoval :) všetky majú napísané, že vyžadujú mariage certifikát...  .

Hotel Kuvajt

Založil ve fóru Tipy na ubytování

9 reakcí

Nemáte niekto tip na hotel v Kuvajte ktorý bez problémov ubytuje nezosobaseny pár? Najlepšie z posledného obdobia. V Saudskej Arábii, Bahrajne ani nikde v okolitých krajinách sme s tým problém nemali, no tu sa mi zatiaľ nedarí nájsť normálny hotel ktorý by nás ubytoval :) všetky majú napísané, že vyžadujú mariage certifikát...

0

A ptal ses přímo toho hotelu? Tuhle podmínku většinou v těchto zemích mívají jen pro hosty z muslimských zemí, ale nechtějí to od evropských turistů. Nebo jakože i když jsem vdaná a cestuju s manželem, tak bych kvůli tomu hotelu měla s sebou vozit oddací list s ověřeným překladem a apostilou (a pokud ji tyhle země neuznávají, tak superlegalizovat na velvyslanectví), nebo jak bych jako měla nějakýmu týpkovi na recepci dokazovat, že jsme manželé?

1 Citovat

Tohle většinou řešili lidí vytištěným a podepsaným dokumentem z Wordu.

3 Citovat

Přesně tak, ten chudák Pákistánec nebo Ind, co tam bude pracovat na tý recepci ví kulový, jak vypadá oddací list země o který v životě neslyšel.

2 Citovat

Proč chudák?

0 Citovat

Lebo (ne)dobrovoľne robí zo seba otroka.

0 Citovat

Tak tedy dobrovone nebo nedobrovolně?

0 Citovat

Niektorí dobrovoľne, niektorí z prinútenia. Vari si ešte nepočul o nútenej práci a obchodovaní s ľuďmi?

0 Citovat

To myslíš jak ty Slováci handlovaly v Anglii?

0 Citovat

V těchto zemích spíš dováží lidí z levnějších části Asie pod příslibem vysokého výdělku (který často není nedodržen) za velmi špatných bezpečnostních podmínek a ve velikém horku, protože to je v poušti a dost často to jsou stavební dělníci. Nikdo je tam ale nedrží. Jen nemají na cestu zpátky.

0
9 reakcí