Na internetu i bookingu v recenzích jsem se dočetla o vseobecnem problému Barcelony se svaby i stenicemi i v  dobře  hodnocenych ubytováních. Může to být hotel nebo apartmán,  ale čistý,  blíže středu města. Budu cestovat s dítětem a vyvarovat se nepříjemných zážitků. Díky za každou zkušenost a doporučení.   .

Barcelona hotel nebo apartman?

Založila ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Na internetu i bookingu v recenzích jsem se dočetla o vseobecnem problému Barcelony se svaby i stenicemi i v  dobře  hodnocenych ubytováních. Může to být hotel nebo apartmán,  ale čistý,  blíže středu města. Budu cestovat s dítětem a vyvarovat se nepříjemných zážitků. Díky za každou zkušenost a doporučení. 

0

V januari tohto roku sme boli tu, svaby sme nevideli a plostice domov nepriviezli:

Hotel Catalonia Barcelona 505 - WEB OFICIAL - Catalonia Hotels & Resorts

0 Citovat

Díky, dobré hodnocení, vypadá dobře.  Jen bych chtěla najít něco blíže středu a nekterym zajimavostem, pro dosažení pěšky. Ještě jednou dík a krásné dny na cestách.

0 Citovat

Pokud hledate neco levnejsiho, v breznu jsme byli tady

https://www.booking.com/searchre...b6e35b1f76

Cistota ok, svaby jsem nevidel a je to primo v centru (odkaz je na vysledky vyhledavani, je to ten Hostel Friends)

0 Citovat

V únoru jsem byla v Barceloně, Hostal Apolo, můžu doporučit. Čisté, bezpečné, levné ( já platila na 3 noci na osobu 4300,-) je to strategické místo téměř v centru. Šváby ani jinou havěť jsem neviděla, je tam denní úklid a opravdu čisto.

0
4 reakce