Ahoj, chystám se na prodloužený víkend do Athén a v recenzích hotelů u Omonoi na bookingu čtu, že to tam pro samotnou holku není bezpečné a je lepší večer nevycházet. Máte někdo osobní zkušenost?   .

Athény Omonoia

Založila ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Ahoj, chystám se na prodloužený víkend do Athén a v recenzích hotelů u Omonoi na bookingu čtu, že to tam pro samotnou holku není bezpečné a je lepší večer nevycházet. Máte někdo osobní zkušenost? 

0

Recenzie sú pravdivé. Je to oblasť plná Pakistancov, černochov a feťákov, čo si pichajú priamo na ulici. Nie je to tam výslovne násilné, ale pre akúkoľvek normálnu babu určite nepríjemné. Nájdi si niečo okolo stanic metra Fix alebo Neos Kosmos. Je to blízko centra a slušné štvrte s dobrými podnikmi. Cenovo to ubytko nebude oveľa drahšie než pri Omonii.

1 Citovat

Souhlasim s doporucenim vyse.

Ve dne se da okolo Omonoia prochazet, v noci to tam mozna muze byt divocejsi.
Ubytovani nekde jizne od Akropole bude rozhodne lepsi volbou.

1 Citovat

Díky moc za reakce! 

0 Citovat

Měl jsem tam ubytko před 14 dny. Přes den OK, v noci sama žena ne. Chodili tam sice lokalky, ale vždy ve dvou a hlavně znají zdejší poměry a pravidla. Mimochodem čekat od 2 ráno do 5 ráno na první Alibus na letiště před hlavákem v Neapoli je taky pěkný zážitek 🤣👍 (vše během jedné dovolené na Karpathosu)

1 Citovat

Taky jsem tam před 2 lety spal někdy na květnové státní svátky. Žádné pobudy ani feťáky jsem tam neviděl, protože vzhledem k počasí hodiny, kdy jsem se tam pohyboval, byly na ně asi příliš divné. V blízkosti metra byly skvělé snídaňové bary. Pokud jsou ale stejné, ne-li nižší ceny, někde u Akropole, bude to tam lepší.

1
5 reakcí