Ahoj, dělám projekt na vysoké a fakt by mi pomohlo, kdybyste mi prosím mohli vyplnit tenhle dotazník. Mockrát děkuji. 🌍❤️🫶🏼 https://docs.google.com/forms/d/...usp=header .
Souhlasím s Katkou. Mám radost z plánování své cesty – kam pojedu, co navštívím a tak dále. Takže bych nechtěl, aby mi to někdo dělal, ani zadarmo, natož ještě za to platit. Myslím, že to takhle má hodně lidí zrovna tady na CL.
Cílová skupina bude u paní Ostré 😁, tam bych to zkusil.
Tyhle dotazníky jsou jak přes kopírák. Je potřeba se taky zamyslet, jak výsledky zpracovat a vyhodnotit. Navíc CL není ideální cílovka na organizované zájezdy. U těch navrhovaných cen za itinerář chybí nula a k tomu jsou strašně podstřelené.
Třeba tam není vůbec chlast a já toho vypiju na cestách fakt hodně. Navíc podobné dobrodružné zájezdy na míru nezkušeným chlapcům zde už plánuje Denisa Kleinová.
Ráda vyplním. Mám sama vynikající zkušenost s relaxem v Africe pod palmami, kde se neplatí za ubytování, jen za jídlo. Maximální délka pobytu 2 měsíce. Má to na starosti slečna na WhatsAppu +234 913 158 2227