Dobrý den,chci se zeptat,jaké máte zkušenosti s lístky na NHL?Jedu do NY koncem ledna a chci navštívit zápas NYR a NJD.Byl jste tam někdo na hokeji?Kupovali jste lístky až na místě nebo dopředu po netu?Popřípadě na jakých stránkách a jaké byli dodací lhůty.Dík za info. .

Jak koupit lístky na NHL

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

Ahoj, finále světového poháru je 2.10, takže nová sezóna začne myslím klasicky kolem 8 až 10.10. My byli v začátkem listopadu 2015 na rangers a devils. Předprodej na devils začal počátkem září, na rangers cca v půlce září. Vše jsem kupoval přes ticketmaster, kreditkou od RB jako e-ticket a na stadionu ukázal na mobilu QR kód. Rangers za 85doláčů a devils 54. Oboje prostředek horního patra, vidět je parádně. Madison square garden je pro tu atmosferu úžasná a ja si plnil děcký sen smiley. Lístky se většinou dají sehnat na místě, ale zrovna na rangers je často vyprodáno a já bych to koupil dopředu.
Na ticketmaster si pak nastavíš hlídače toho zápasu a přijde ti mail, když se lístky začnou prodávat.

0 Citovat

Ahoj, minulý měsíc jsme byli na Floridě a navštívili i zápasy NHL. Lístky jsme kupovali přes www.vividseats.com, přišlo mi to o dost levnější než přes ticketmaster. Vše bylo v naprostém pořádku. smiley

0 Citovat

Na NHL a baseball jsme vdycky listky sehnali v pohode, oser byva basket a NFL - nektere zapasy jsou sold out od zacatku sezony, nebo byva 95% kapacity obsazeno permanentkari - ale zalezi opravdu na jaky jdes klub a s kym zrovna hraje smiley NYC je (aspon podle mych zkusenosti) na hokej uplne v pohode smiley

0 Citovat

Ok, děkuji Vám za názory. Je pozitivní, že se snad nemusím bát těch lístků na začátku sezony.

0 Citovat

Přidávám svou zkušenost - kupovány lístky den předem na NY Rangers vs. Detroit přes ticketmaster.com/nhl (ceny bez tax)

Koupil jsem tzv. resale lístky, tedy bazarové od někoho jiného. Vše naprosto v pohodě, lístek přijde do e-mailu, ten se vytiskne a jde se do MSG arény. Ta byla naprosto úžasná, i přesto, že zápas o ničem (1:0 na prodloužení).

Doporučuji i za vyšší ceny (150 usd za lupen)
Gól a oslavy: https://youtu.be/j_PbfspyVEo

0 Citovat

Mně se stalo, že jsem si koupil lístky na Světový pohár 2016 přes www.vividseats.com a bylo tam uvedeno, že mi je pošlou nejpozději den před zápasem.V té tobě již ale budu v Kanadě. smiley( To ale asi posílají na email, když jsem si zadal variantu e-ticket a řádně platební kartou zaplatil? Již několik dní mi po přihlášení na výše uvedené stránky hlásí nějaký bann a na stránky se nedostanu (Erorr 1009 Access denied). Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale je to moje první taková zkušenost.

0 Citovat

Karrry, také jsem kupoval na světový pohár, jedny přes vividseats, a druhé přes stubhub. Dodání den před zápasem je, podle mě, z toho důvodu, že lístky ještě nebyly vystaveny a prodejci sami nevědí, kdy jim přijdou, takže tam radši dali toto datum. Na vividseats se opravdu nejde dostat, zablokovali přístup z ČR, takže si vstupenky budeš muset vyzvednout přes nějaký proxy server.

0 Citovat

Ano, "daviduli24", děkuji, můžeme si dát vzájemně vědět. Omlouvám se, toto jsem ti nemohl sdělit v soukromé zprávě, objevuje se mi hláška: Je nám líto, ale tuto funkci zatím nemůžete využít. Jste na fóru registrování teprve krátce a je potřeba, abyste se více zapojili na fóru pro povolení těchto funkcí.

0 Citovat

Ahoj, já mám stejný problém a obavy (lístky na světový pohár přes vividseats). Dám tomu ještě týden a zkusím tam asi zavolat. Kdybyste někdo měl nějaký update, tak budu rád, když dáte vědět.

0 Citovat

Volat nemá cenu, na vividseats ti stejně řeknou, že seller tam měl zadané datum odeslání v září, tzn. budou to řešit až když to nepošle v ten den, co zadal.

Jsem v kontaktu s lidmi, co si koupili celé balíčky oficiální cestou - oni sami ještě ty lístky nemají, měli by být pořadatelem vydány až koncem srpna, takže do té doby bych byl v klidu smiley

Ale napišme si tady prosím, když někdo bude vědět něco nového smiley

0 Citovat

Já kupoval lístky přes Vividseats loni v listopadu na zápas Rangers a měl jsem taky celkem obavu. Lístky měly přijít den před zápasem a přišly, díky ochotě našeho ubytovávajícího přes airbnb jsme si je u něj vytiskli a všechno naprosto v pořádku.

0 Citovat

Dneska mi dorazily lístky na World Cup z vividseats na 3 zápasy (celkem jich mám zaplaceno 5),
měsíc před termínem utkání.

0 Citovat

Mně zatím nic.

Co ty, "brkousek"?

0 Citovat

Nazdar, chcem si spraviť výlet do Bostonu a pozrieť aj zápas. Ako je to s viditeľnosťou plochy z balkónov nieje to ďaleko?

0 Citovat

Dobrý den, prosím o pomoc. V zimě jedeme do Kalifornie a chceme se podívat i na zápas nhl. V tomto fóru jsem našla tip na stránku stubhub.com. Opravdu jsou zde nejlepší lístky, jak cena tak i místo. Ale bohužel za žádnou cenu mi zde nejde vytvořit nový účet, abych si mohla vstupenky koupit. Nefunguje nic, ani spárování s FB, změna prohlížeče. Vždy se mi ojeví, že vložený email nevypadá jako email, přitom v něm není žádná chyba. Nemá s tímto někdo zkušenost? Popřípadě radu, jak to můžu obejít? Na jiných stránkách jsou v vstupenky podstatně dražší... smiley Děkuji za odpověď.

0 Citovat

Neví prosím někdo, kdy přibližně bude zveřejněn rozpis utkání na příští sezónu (17/18) NHL?

0 Citovat

Ahoj, tak jsem si koupil přes ticketmaster lístky na NHL, no koupil. Byly to lístky verified tickets.

potvrzovací email mi přišel ale lístky si nemůžu vytisknout. Bylo to přes metodu Go mobile – free. Teď to po mě chce stáhnout si appku, která mi se mi v google play vůbec nezobrazí.

Nevím co dál s tím dělat. Máte s tím někdo zkušenosti a pomohl by jste mi?

díky moc

0 Citovat

na ticketmaster jde vybrat lístky z "prvotního" prodeje nebo "resale". Zatím jsme vždy kupovali z resale (NBA a NHL). V USA je zakázaný černý prodej, takže lístky, které nebudou uplatněny je možné za "svou požadovanou cenu" vrátit zpět do systému a případně to můžou udělat i pernamentkáři, kteří lístky nevyužijou.

V San Jose jsme takhle měli docela obyčejné lístky v horní části o 50% levněji než ofiko, na Washington Wizards jsme měli lístky v 9.řadě (ofiko prodej 165 USD) za 39 USD kus :D

Ani jednou se nejednalo o speciální zápas a bylo to spíš v prvních dvout třetinách sezóny.

0 Citovat

Maicon: aplikace bude určena pro US trh, tak nevím, jestli není potřeba ve Storu změnit toto nastavení?

Jinak by sis měl být schopen editovat přijmutí a vytisknutí lístku, pod účtem je určitě vidíš.

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Maicon: aplikace bude určena pro US trh, tak nevím, jestli není potřeba ve Storu změnit toto nastavení?

Jinak by sis měl být schopen editovat přijmutí a vytisknutí lístku, pod účtem je určitě vidíš.

Nejde mi editovat příjmutí a vytisknutí lístku. Na účtu je vidím. Doslova mi to píše toto: Your phone is your ticket. Tap, show and go.

Jenže je nemůžu dostat do telefonu.

0 Citovat

Zkousel jste nekdo naopak listky na hokej prodat? Na ticketmaster pozadujou us , maximalne kanadsky ucet , na ktery poslat penize..

0 Citovat

Ahoj, potřeboval bych rychlou radu. Včera jsem zaplatil 2 listky na NHL na ticketmastru na 16.3. Problém je ale v tom, že e-vstupenku lze vyzvednout jen na portálu Flash seats account,  kam  se ale jako cizinec nemohu přihlásit 

0 Citovat

Dobrý den, mám velkou prosbu..už se to tu řešilo, ale nedobral jsem se odpovědi..Koupil jsem si přes Ticketmaster lístek NHL na Anaheim Mighty Ducks, po zaplacení mi přišel účet, který ale není vstupenkou. Potřebuji QR kod, který mi u vstupu načtou z mobilu...jenže aplikace Ticketmaster je pouze pro Americký trh a ze svého telefonu si vstupenku tedy nerozkliknu ..a tak mě tam ani nepustí...Můžete mi prosím poradit co si mám stáhnout nebo jak to řešit abych se dostal do Areny a splnil si svůj velký sen? Děkuju moc

0 Citovat

Já mám registrované jedno Apple ID (jeden email) pro český trh a jedno pro americký trh. Přihlásil jsem se do AppStoru s tím ID pro americký trh a stáhl si Ticketmaster.

Apple ID pro americký trh si vytvoříš jednoduše (tedy mám jej už hodně let, ale předpokládám, že to půjde stejně). Prostě si uděláš nové Apple ID (na jiný email, než na jaký máš české ID), jako bydliště zadáš nějakou adresu v USA - já tuším tehdy dávno zadával adresu sídla Applu :) Momentálně by to bylo One Apple Park Way , Cupertino, CA 95014. Zadáš platební kartu a máš vytvořené ID pro americký AppStore. S tím se přihlas, stáhni appku a můžeš se přehlásit zpátky na Apple ID, na které jsi zvyklý. Vstupenky si pak z aplikace Ticketmaster stáhneš do aplikace Wallet a je to ;) Řešil jsem to teď pár týdnů zpátky, akorát už jsem to ID měl vytvořené ;)

0 Citovat

Otevři si web ticketmasteru. 


Letosni sezonu jsem byl na NHL v LA, Calgary a NY Islanders a vzdy mi stacilo otevrit minutu pred vstupem web a tam listek. :-)
0