Máte zkušenost a doporučíte hotel s polopenzí , wellnes, bazén na horách v Polsku? minimálně 4*, poměr cena/výkon nemusím zde asi říkat:)...koukala jsem i na Slevomat, co tam mají a je toho hodně, se tím prokousávat. Na březen jsem chtěla vyzkoušet polské hory s většíma dětma 12+, dáte mi někdo prosím tipy, kde to bylo super (i kdyby nebyl sníh), vyžití a skvělé jídlo?? (gastrozážitky jsou u nás denní téma:)).  .

Polsko - Krkonoše, Jizerky, Beskydy

Založila ve fóru Tipy na ubytování

3 reakce

Máte zkušenost a doporučíte hotel s polopenzí , wellnes, bazén na horách v Polsku? minimálně 4*, poměr cena/výkon nemusím zde asi říkat:)...koukala jsem i na Slevomat, co tam mají a je toho hodně, se tím prokousávat. Na březen jsem chtěla vyzkoušet polské hory s většíma dětma 12+, dáte mi někdo prosím tipy, kde to bylo super (i kdyby nebyl sníh), vyžití a skvělé jídlo?? (gastrozážitky jsou u nás denní téma:)).

0

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit kterýkoliv z těchto

Magnus Resort Bystra

Papuga Park Hotel Wellness Marrakesz & SPA Bielsko-Biała

Crystal mouintain Wisla

Mercure Szczyrk

Hotel Belweder Ustroň

A vyzkoušet jejich nabídky na Triverna a Travelist

0 Citovat

Jj. Dekuji. Prave jsem chtela vyuzit nejake nabidky….. maji nejake slevove portaly v Polsku. 

0 Citovat

Já jsem byla tady. Ubytování fajn, jídlo asi také. Mě překvapilo, že to je takový komplex uprostřed "ničeho", ale to je asi na této straně hor běžný. 

https://www.slevomat.cz/akce/234...e-lightbox

0
3 reakce