Ahoj, chtěla bych Vás požádat o pomoc s doladěním itineráře na únorovou cestu po Thajsku. Budeme v Bangkoku, pak ostrovy Koh Chang a Koh Kood, doteď mám jasno. Případně přihodíme Ko Mak a výlety po okolí. Poté jsem chtěla přeletět na sever do Chiang Mai, půjčit si auto a 5 dní procestovat tam. Jsme aktivní, pláží si užijeme dost. Jenže jsem se dočetla, že poslední týden v únoru už není vhodné trávit čas na severu kvůli obrovskému smogu. Dost mě to mrzí, ta místa tam, rýžová pole, hory, nádhera. Co byste mi, prosím, poradili tedy přihodit k mé cestě? Ideálně vnitrozemí, hory, příroda. Ta rýžová pole jsou jen na severu? Děkuju!  .

Thajsko - únorový itinerář

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Ahoj, chtěla bych Vás požádat o pomoc s doladěním itineráře na únorovou cestu po Thajsku. Budeme v Bangkoku, pak ostrovy Koh Chang a Koh Kood, doteď mám jasno. Případně přihodíme Ko Mak a výlety po okolí. Poté jsem chtěla přeletět na sever do Chiang Mai, půjčit si auto a 5 dní procestovat tam. Jsme aktivní, pláží si užijeme dost. Jenže jsem se dočetla, že poslední týden v únoru už není vhodné trávit čas na severu kvůli obrovskému smogu. Dost mě to mrzí, ta místa tam, rýžová pole, hory, nádhera. Co byste mi, prosím, poradili tedy přihodit k mé cestě? Ideálně vnitrozemí, hory, příroda. Ta rýžová pole jsou jen na severu? Děkuju!

0
0 reakcí