Zdravím, na konci dubna 2026, letíme ve dvou poprvé na Taiwan. Budeme tam mít 15 dní. Chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli by mi nemohl někdo pomoct sestavit itinerář, případně jestli tu není někdo, kdo by byl ochotný se mnou sdílet itinerář ze své cesty. Rádi bychom tak nějak viděli od každého rožku trošku. Jsme fanoušci gastronomie, rádi bychom absolvovali i nějaké né úplně náročné túry, abychom poznali přírodu. Rádi bychom strávili i nějaký čas někde na plážích. Zkrátka to nějak nakombinovat. Půl aktivní a půl proležené. :D Moc děkuji děkuji za jakoukoliv reakci a tipy! Lukáš  .

Taiwan - 15 dní - itinerář

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Zdravím,

na konci dubna 2026, letíme ve dvou poprvé na Taiwan. Budeme tam mít 15 dní. Chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli by mi nemohl někdo pomoct sestavit itinerář, případně jestli tu není někdo, kdo by byl ochotný se mnou sdílet itinerář ze své cesty. Rádi bychom tak nějak viděli od každého rožku trošku.

Jsme fanoušci gastronomie, rádi bychom absolvovali i nějaké né úplně náročné túry, abychom poznali přírodu. Rádi bychom strávili i nějaký čas někde na plážích. Zkrátka to nějak nakombinovat. Půl aktivní a půl proležené. :D

Moc děkuji děkuji za jakoukoliv reakci a tipy!

Lukáš

0
0 reakcí