Ahoj, chtěl bych se podělit o zajímavá data ohledně cen dovolených v roce 2026. Analyzoval jsem přes 11 000 hotelových nabídek na Invia.cz a tady je přehled nejlevnějších all-inclusive pobytů za osobu/týden: Bulharsko – od 5 990 Kč Turecko – od 6 518 Kč (all inclusive!) Egypt – od 7 290 Kč Řecko – od 7 488 Kč Chorvatsko – od 8 990 Kč (autem ještě levněji) Španělsko – od 7 412 Kč Zajímavé je, že Turecko nabízí nejlepší poměr cena/kvalita - za 13 000 Kč dostanete 4 all inclusive resort s aquaparkem. V Řecku za stejné peníze 3 hotel s polopenzí. Nejlevnější měsíce: květen, červen, září (o 30-50 % levnější než červenec/srpen). Pokud by vás zajímal detailnější rozbor, napsal jsem o tom na svém webu hotelradar.cz - snažím se tam denně sledovat cenové propady a nejlepší nabídky. Jaké máte zkušenosti s cenami? Kam jedete letos? .
Ahoj, chtěl bych se podělit o zajímavá data ohledně cen dovolených v roce 2026. Analyzoval jsem přes 11 000 hotelových nabídek na Invia.cz a tady je přehled nejlevnějších all-inclusive pobytů za osobu/týden:
Bulharsko – od 5 990 Kč Turecko – od 6 518 Kč (all inclusive!) Egypt – od 7 290 Kč Řecko – od 7 488 Kč Chorvatsko – od 8 990 Kč (autem ještě levněji) Španělsko – od 7 412 Kč
Zajímavé je, že Turecko nabízí nejlepší poměr cena/kvalita - za 13 000 Kč dostanete 4 all inclusive resort s aquaparkem. V Řecku za stejné peníze 3 hotel s polopenzí.
Nejlevnější měsíce: květen, červen, září (o 30-50 % levnější než červenec/srpen).
Pokud by vás zajímal detailnější rozbor, napsal jsem o tom na svém webu hotelradar.cz - snažím se tam denně sledovat cenové propady a nejlepší nabídky.