Než to sepíši tak dávám náskok diskutérům. Sleva až 200$ na hotely, osobně mám 4 noci v pražské 4hvězdě se snídaní za 690 Kč, nicméně jdou i varianty, které jsou za 0,- $100 na min. 3 noci: DISCVR105 $150 na min. 4 noci: DISCVR151 $200 na min. 5 noci: DISCVR201 Rezervace na americké verzi expedia.com převzato od pirátů. .

Expedia.com sleva 200$

Založil ve fóru Tipy na ubytování

Aj mne zrusili za 200$... ale na webe expedie je stale status CONFIRMED smiley

0 Citovat

Tak taky zrušeno. Už i na Expedii je to unbooking.

0 Citovat

Zajimave je, ze ikdyz mi zrusili kupon na 200US, tak ubytko, kde jsem pouzil kupon na 100US a ktere po sleve vyslo na 2,63US smiley stale drzi... rusi to nejakym zvlastne zajimavym zpusobem smiley smiley

0 Citovat

Já měl dvě ubytování po 100USD voucheru ve stejném hotelu s rozdílem dvou dnů a na druhé mám smůlu. První jsem ještě stihl a ubytoval jsem se smiley

0 Citovat

Pro ty kdo se neradi vzdavaji bez boje (THIS IS SPAAAARTAAAAAAA !!!! smiley):

http://www.secretflying.com/2015/02/exp ... servation/

Expedia lhala, v podminkach ktere jste akceptovali pri platbe nic o platbe dinners kartou udajne nebylo - muzete si vzit printscreen z linku vyse (podminky ktere jste akceptovali pri platbe) a napsat znova na expedii, ze k zadnemu poruseni podminek z vasi strany nedoslo.. smiley

Ze to bude fungovat samozrejme nezarucuju, takze mi nepiste, ja sem to nekoupil, takze to nebudu resit (ale urcite bych to zkusil) smiley

0 Citovat

tak já nevim, koupil sem si hotel na islandu, před slevou asi 201 doláčů, po slevě 101doláčů, sem registrovanej na expedii, přišlo mi potvrzení, že je vše ok, booked atd, na expedii to mam taky, myslíte, že ten proces rušení stále probíhá? nebo že komu to chtěli zrušit tak už dostal nějaký info?

0 Citovat

Kupon na 100USD myslím nikomu zatím nezrušili, nebo tady se nikdo neozval. Tak třeba ti to vydrží.

0 Citovat

Vrátili vám aspon peníze? Teď vidím v detailu rezervace cancellation penalty plnou částku, takže to nevrátí ani peníze? smiley smiley

0 Citovat

Peníze mám zpět. Ikdyž díky poplatkům a kurzu -144Kč. Ale co už, je to hra smiley

0 Citovat

A más v detailu bookingu cancellation fee nebo ne? A měl jsi hotel, co se dal zrušit?

0 Citovat

Kubík: peníze vrátit musí, neexistuje aby si je nechali smiley

0 Citovat

Ja mám stále confirmed, všetko sa tvári ok ... len aby som to nezakríkol. Ale zasa, ušetril som len asi 2/3 ceny smiley

0 Citovat

Mně taky došel 13.2. email o cancellation , ale v administraci je u hotelu napsáno pořád Booked. Vzhledem k tomu, že teoreticky bychom měli do hotelu přijet za 3 dny, má smysl podniknout nějaké kroky - třeba zavolat do hotelu - nebo to do té doby asi bude zrušeno?
Díky za rady od zkušenějších cestovatelů smiley

0 Citovat

Zavolej do hotelu a zeptej se na potvrzení rezervace, ze ti neni jasne jestli je vse v poradku. Za to nic nedas.
Je mozne ze Expedia to na truc zrusila, ale hotel uz je to nenecha zrusit.

0 Citovat

Tak jsem tam volal a objednávka je na hotelu v pořádku s tím, že až po pobytu hotel fakturuje expedii částku za ubytování. Takže teď nevím, co dělat, jestli to risknout anebo hledat nové ubytování, aby to do pátku Expedia ještě nezrušila - hlavně když si čtu komentáře k původnímu článku -http://cestujlevne.com/sleva-na-hotely-po-celem-svete-pres-expedii-az-4-900-kc/.

0 Citovat

Tak jsem tam volal a cancellation penalty musela manuálně zrušit. Kdo se neozve, tak peníze asi zpátky nedostane smiley Jinak jsem si trošku postěžoval, že to není fér a že nic s discover kartou v původních podmínkách nebylo, tak jsem dostal 100 dolarů extra smiley

0 Citovat

neviete do akej doby vracaju peniaze ? ... lebo mne to asi dnes zrusili, este mi nepriesil ani mail o tom ze mi to zrusili, a peniaze zatial nic smiley

0 Citovat

Já to mám zrušený dva dny...a peníze zatím taky v nedohlednu:-(

0 Citovat

Zrušeno v pátek a v pondělí peníze zpět na účtu.

0 Citovat

Prave se mi vratily penize. Mel jsem "non-refundable" a nikam jsem nevolal ani nepsal. Sice mi vlivem jineho kurzu prislo o 240 Kc mene, ale s tim rizikem jsem do toho sel smiley

0 Citovat

Takze taky doporucuji -> volejte

Strategie, ktera zafungovala:
Prvnimu operatorovi reknete, ze uz jste nekolikrat volali a ze call vam bud dropnul zahadne nebo se nikdo ctvrt hodiny neozyval a ze chcete supervisora.
Tento request je pro ne svaty a musi vas s nim spojit, v idealnim pripade jako u me s vami pockaji na lince nez se uraci to zvednout.

Supervisorovi jsem rovnou rekl, ze volam kvuli zrusenemu bookingu a ze pri bookovani nebylo nikde napsane at uz o Discovery card nebo o nutnosti byt US citizen.
(trpelivost, trva mu dlouho nez to nacvaka do formulare, nebo mozna zkousi jestli nezavesite radsi)

Takze strzene penize jsou na ceste zpatky a 200USD kupon jsem dostal na ucet na volnou utratu smiley
Good luck

0 Citovat

To by chtělo doslova nějaké meme.. Nejdřív ochcáváme my s expedií, pak se role obrátí a ve výsledku je ocupujeme 2x smiley aneb jak získat 5.000 Kč voucher zadarmo.

0 Citovat

no ja som im dnes pisal, ak sa nevyjadria zajtra volam a podam update smiley

0 Citovat

S mailem mne taky poslali nekam.

Thank you for contacting Expedia about the cancellation of your reservation at .... Hotel.

We do sympathize with your situation and wish we were in a position to do more however, we need to comply with the rules and restrictions of our promotion.

For further assistance regarding your cancelled reservation, please call us at the numbers provided below. Please have your itinerary number and e-mail address available when you call.

We apologize for the inconvenience this has caused you and we would like you to know that Expedia has your best interests at heart.

If this does not answer your question or solve your problem, feel free to reply to this message or call us at 1–800–EXPEDIA (1–800–397–3342) or 1–404–728–8787 (for callers outside US and Canada) and reference case ID: M-....4.

0 Citovat

Ja som vybavil za 100$. Potesi aj to.

0