ahoj cestovatelé  .

ubytování - Benátky

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

14 reakcí

ahoj cestovatelé smiley
prosím o nějaký tip na ubytko v Benátkách? Nechci nic nejlevnějšího ale ani nejdražšího, zlatá střední cesta bude fajn. děkuji za rady smiley

0

Tě pic,

Hotel La Pergola di Venezia smiley je to na Lidu, relativně kousek od centra (5 minut z hotelu k MHD, 10 minut na vodě), stojí cca 1100 Kč/2 osoby/noc vč. snídaně a pokoje tam jsou dostačující. Pro mně to bylo více než dostačující, protože jsme to díky Dejvově slevě měli za polovic, tedy za 20 EUR/noc/2 osoby vč. snídaně, což byla pecka maximální..

Když jsme odcházeli, tak nám říkal že pokud se příště ozveme na přímo, tak že nám dá určitě nějakou slevu, tak kdyby jste se rozhodli se ubytovat tady, tak mi dejte vědět, zkusil bych Vám tam napsat.

Mějte se.
Tomáš

0 Citovat

ahoj Tome,
moc děkuji, jste velmi milý smiley) hotel si prohlédnu a dám vědět.. můžu se Vám ozvat na mailika? smiley

0 Citovat

Spíš kdyžtak pište do soukromé zprávy, tam bych Vám dal email nebo by jste mi dala vědět prostě tady, zjistil bych možnosti a případně by jste si to bookla a platila na místě.

Co jsem se teď díval na booking (15 tis/2 os/3 noci) a hotel.de, kde jsem to původně kupoval já (cca 300 EUR/3 noci/2 os vč. snídaní) - docela částky. Záleží také kdy chcete.

Nicméně bylo to i kousek od pláže, takže jsme si tam s přítelkyní udělali kvalitní piknik a po flašce becherovky, několika pivech jsme se vydávali do kousek vzdálené Billy, odkud jsme asi 3x odcházeli s lahvinkou vína:) prostě ideální prostředí, klid.. ale byli jsme v listopadu, tak nevím kdy plánujete vy.

0 Citovat

jj už jsem si všimla, že tu lze odeslat soukromou zprávu.. (jsem tu chvíli) .. viděla bych to na květen... cca 8-11.5.

0 Citovat

My sme boli ubytovani minuly rok tu:
http://www.booking.com/hotel/it/aaron.html
Je to v Mestre, nie priamo v Benatkach, ale bus do Benatok chodi priamo spred hotela. Pekne ciste izby, slusne ranajky za priplatok a blizko vlakovej stanice (ale nie prilis, takze sa tam nemotaju rozne individua)

0 Citovat

Za sebe můžu doporučit i Airbnb nebo Vrbo, měli jsme malý byteček 2 minuty od Náměstí sv. Marka pro 4 lidi za cca 80 € na noc!

0 Citovat

Super ubytko - apartmán pro 6 lidí za 100 eura/noc v centru za rozumnej peníz
Rialto Project Apartments přes booking

0 Citovat

Já můžu doporučit klidně hned nejlevnější hotel Ariston přes travelpony - můj odkaz na registraci, po registraci dostanete slevu 35 dolarů při nákupu nad 200

Ten hotel Ariston tam vychází na 60 dolarů za noc za dvoulůžák se snídaní, 50 metrů od hotelu zastávka busu přímo do benátek, tak 200 metrů Lidl nebo nějaký takový supermarket, trafika pro nákup lístků na autobusu z boční strany než vchod do hotelu. Není to žádný zázrak, šel jsem po ceně, ale na přespání doporučuji, snídaně dostačující a v noci naprostý klid.

0 Citovat

moc všem děkuji za odpovědi... potřebuji spíše hotel se snídaní.. ale jak říkám ne extra drahý... jak na to koukám, ty Benátky jsou celkem drahé :-/

0 Citovat

My jsme teď hledali taky, doporučuju AirBnb, dá se tam najít apartmán v Mestre pro dva za cenu kolem 50 euro za noc, jen je to bez snídaně. Kdyžtak můžu přes zprávu poslat odkaz na nějaké, co jsem si uložila smiley

0 Citovat

Konkrétní ubytování neporadím, protože to naše nebylo žádná paráda. Co nám ale přišlo dobrý, bylo to, že jsme tam byli na přelomu červan a července. Bydleli jsme na Lidu. Přes den jsme se koupali a někdy odpoledne jsme vyrazili do Benátek a tam byli do noci. Takhle nám to moc vyhovovalo. Byli jsme asi 5 dní. Denní pasy platí samozřejmě i na Vaporetta na Lido.

0 Citovat

a který server (kromě bookingu) nabízí cenové hity??

0 Citovat

Zkus ještě sledovat HRS, obejvují se tam Benátky celkem pravidelně smiley

0 Citovat

HRS jsou fajn.. děkuji

0
14 reakcí