Ahoj, nemáte někdo tip na ubytovaní na Maledivách. Nebo zdroj kde hledat. Hlavním požadavkem je dobré podmínky pro potápění a možnost windsurfu. Díky .

Ubytovaní Maledivy

Založil ve fóru Tipy na ubytování

3 reakce

Ahoj,

nemáte někdo tip na ubytovaní na Maledivách. Nebo zdroj kde hledat. Hlavním požadavkem je dobré podmínky pro potápění a možnost windsurfu.

Díky

0

Doporučuju http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Revi ... sland.html , strávili jsme tam v roce 2013 8 dní a byla to naprostá paráda. Super šnorchlování, výlety, rybaření apod. Cesta na ostrov v pohodě místní lodí z Male na ostrov Difushi, jezdí každý den a trvala myslím kolem dvou hodin, cena byla minimální (už si to nepamatuju přesně ale max. 100-200 korun)....Cena oproti resortu perfektní a jsi na ostrově s místníma, kteří jsou moc milí...a třeba na pláž vůbec nechodí...Jinak doporučuju projít si ostatní ubytování na Tripadvisoru.

0 Citovat

Ja byl tady Batuta Maldives a super spokojenost..... pekny pokoj, snidane vzdy na plaz smiley jediny co tak drahy obedy a vecer cca 15-20$ pro osobu.... ale to sme vyresili nakupem v mistnim obchodu. Primo na plazi pred hotel se da surfovat... samozrejme pri prekonani kamenne bariery... ale mistni an te strane vzdycky surfovali smiley Takze hostel doporucuju! http://www.booking.com/hotel/mv/batuta- ... ight_room=

0 Citovat

Díky za rady. Prozkoumám, co jste poslali.
Maledivy nabízí hodně různých úrovní a poměrně široké spektrum cen. I přes levnou letenku to následně chce dobrou ruku s výběrem resortu. Snad budu mít štěstí.

0
3 reakce