Ahoj,poprosím o radu.......... 24.1. nám uletělo letadlo z Budapešti do Tel Av.......sněhová kalamita a problémy na dálnici. Koupili jsme si novou letenku a letěli za 24 hod. Hned jsme napsali na booking, že přijdeme 25.1. a popsali situaci......odepsali, že akceptují změnu rezervace a že máme zaplatit v recepci hostelu. To jsme učinili. Doma jsme zjistili, že si booking strhl celou částku z karty, bylo nás 5 a na 6 nocí to dělalo 20 000Kč. Tedy jsme to zaplatili 2x. Na náš dotaz se paní z Prahy omluvila, že někdo spletl náš NEDOJEZD a že se omlouvají a že dají věc do pořádku. Dodnes se nic nestalo.......museli jsme poslat výpis z banky, několikrát telefonovali a nic. Na náš telefonický dotaz odpovídají ano, ano, ano........vyřídíme a nic. Máme napsat na jejich hlavní sídlo.....do Amsterodamu? Nebo je to ještě krátká doba......? Co byste poradíli? Dík .

Booking.com - reklamace

Založil(a) ve fóru Vyhledávače hotelů

Máte prosim někdo zkušenost s reklamací:

Zaplatili jsme si ubytko, při příjezdu na nás chlápek čekal před barákem, odvedl na jinou adresu a do úplně jiného pookoje, než jsme si zaplatili (absolutně neodpovídal nabídce). Info od něj, že je pokoj ješte jednu noc obsazen, pak se přestěhujeme. Ale předpokládáme, že to stejně bude jiný pokoj, než jsme rezervovali. Dá se s Bookingem nějak vyřešit finanční nahrada? Psali jsme jim včera večer, ale kdo ví, kam to zapadne. Tel linka - tam bez šance 

Díky moc za připadné rady

0 Citovat

Jestli je pokoj ve stejne kategorii, jak kvalitou tak cenou tak je to vice mene bez sance. Mas nejake naklady navic? 

Nahradu kdyz tak resit s chlapkem. Tady Booking asi nepomuze. Proc myslis, ze to bude jiny pokoj nez jste zarezervovali? Dle ceho tak soudis? Nechces pockat az se nacheckujes do hotelu uvidis pokoj a pak zacit vec resit? 

0 Citovat

Jsme v horší kategorii, pomalu pokoj typu ubytovny. Velikosti o vic nez polovinu mensi, misto puvodni manzelske postele je zde jedno jednoluzko a rozkladaci pohovka. Naklady navic nejsou, ale chlapek si na nas vydelal.

A jak jsem psal, jsme ubytovani na jine adrese, nez bylo v nabidce na bookingu, da se snadno rozpoznat i podle fotek budovy+vyhledu z okna

0 Citovat

Kde???

0 Citovat

Bari

0 Citovat

Takže Afrika... No nic, jedině být tvrdý a dostatečně asertivní. 

0 Citovat

A o jaké konkrétní ubytování se jedná, ať víme, čemu se máme vyhnout? Řada dalších poletí v následujících dnech do Bari. Díky.

0 Citovat

Relax in stazione

https://www.booking.com/hotel/it...=total&;

0